Solid Professionals is voor de derde keer een Best Workplace!

16 juni, 2020 - Rosa Vroegindeweij,

We mogen onszelf voor de 3e keer op rij een Great Place to Work noemen. Vandaag is de top 10 beste werkgevers van Nederland bekend gemaakt en we zijn op plek 5 geëindigd. Iets waar we als organisatie trots op zijn en wat niet onopgemerkt mag blijven!

In de zomerse hitte proost iedereen op gepaste afstand in onze tuin met een Corona (wel zo toepasselijk) en hebben we voor de verkoeling raketjes in huis gehaald. Onze ambitie om een topwerkgever te zijn én te blijven, gaat namelijk als een raket.

Marcel van Wersch, één van de partners zegt hier het volgende over:

Ik ben trots om voor de 3e keer op rij te mogen zeggen dat we een Great place to Work zijn. Dit jaar zijn we op nummer 5 in de top 10 terecht gekomen. Het is mooi om te zien dat alles wat we doen om een Great Workplace te zijn én te blijven, met elkaar in verbinding wordt gebracht. Secure Base, Way of Working, Samenwerken, Vitaliteit, Persoonlijke Ontwikkeling en Groei, Plezier.... #BEATYESTERDAY. Maar vooral heel erg TROTS op al mijn collega’s die iedere dag mee bouwen aan deze organisatie, die zichzelf uitdagen het vandaag weer beter te doen dan gisteren, die het aandurven kritisch te zijn en ons ook wijzen op wat niet goed gaat, maar vooral die ervoor zorgen dat ik blij word van mijn werk.

Want wat is dat dan: Great Place To Work Certified?

In de Culture Audit beschrijven we, aan de hand van negen thema's, ons werkgeversbeleid. Daarnaast meten we de ervaringen van onze medewerkers door middel van de Trust Index vragenlijst. Zo komen we erachter hoe onze mensen tegen de organisatie aankijken en op welke punten we het nog beter kunnen doen.