Traineeships

Ben jij bijna klaar met een hbo- of wo-studie in de richting van Finance, Risk, Data of IT? Geef jouw carrièrestart een boost met een traineeship via Solid Professionals. Dit is het meest uitdagende traineeship van Nederland met veel aandacht voor jou. Je gaat direct aan het werk bij een toonaangevende bank of verzekeraar, maar wel met de persoonlijke coaching die je als young professional goed kunt gebruiken. Het traineeship stoomt je klaar om bij je werkgever in dienst te treden.

  • Jouw ontwikkeling in een stroomversnelling.
  • Een persoonlijke talentmanager.
  • Onderdeel van een hechte groep young professionals.

Wat is een traineeship?

Met een traineeship ben jij verzekerd van een goede eerste werkgever en een zachte landing in deze nieuwe baan én nieuwe fase. In de kansrijke en vormende periode na je afstuderen krijg je van ons precies de begeleiding die je nodig hebt.

Zo kom je goed beslagen ten ijs bij de start van je carrière in de financiële sector. En het leuke is, je betaalt geen studiekosten en krijgt wel meteen salaris.

Benieuwd naar de verschillen in traineeships?

Man maakt lachend notities
Man en vrouw kijken lachend weg

Waarom een traineeship via Solid Professionals?

Jouw ontwikkeling in een stroomversnelling

Maak je op voor een groeispurt. Dankzij een boordevol programma maak jij een razendsnelle ontwikkeling door op het vlak van leiderschap, netwerken en vitaliteit. Ook krijg je een persoonlijk budget om te werken aan de vaardigheden die jij belangrijk vindt.

Een persoonlijke talentmanager

Tijdens het traineeship word je begeleid door jouw eigen talentmanager. Dankzij deze persoonlijke aandacht leer je veel over je kwaliteiten en hoe je jouw talent het best kunt benutten. Maar ook wat jouw blinde vlekken zijn en hoe je omgaat met valkuilen.

Onderdeel van een diverse groep young professionals

Je doet het niet alleen. Je deelt ervaringen en kennis met young professionals uit verschillende richtingen. Zowel bij inhoudelijke, als bij sociale gelegenheden. Vaak bouw je met deze groep een sterke band op, zowel op persoonlijk, als professioneel vlak.

“De MBTI-sessie vond ik het interessantst. Voor deze training leg je een persoonlijkheidstest af en krijg je een duidelijke omschrijving hoe jij als persoon bent, maar ook wat jouw manier van aanpakken is.”

avatar Ron Jurgash
Young Professional Finance & Risk

“De communicatie is helder vanaf het begin. Ik wist precies waar ik aan toe was toen ik startte en er werd oprecht geïnteresseerd naar me geluisterd.”

avatar Carlo Heijink
Young Professional CDD analist

Dit ben jij

  • Je bent net of bijna klaar met een hbo- of wo-opleiding in Finance, Risk, Actuariaat, Bedrijfskunde, Data of IT.
  • Je staat te popelen om je werkende leven in de financiële sector een boost te geven.
  • Je bent gedreven en wil graag investeren in jezelf.
Vrouw kijkt lief naar collega

Meer weten of een vraag?

Meer weten over het traineeship? Kom eens langs! Of check eerst wat Alexander Bingel erover zegt.

Neem contact op