Over Solid Professionals

Het aantrekken, binden en begeleiden van jong talent, inclusief Gen Z en internationale professionals, is onze specialiteit. Wij begrijpen hun unieke behoeften en helpen werkgevers bij het aanpassen van hun wervingsstrategieën en bieden hen intensieve begeleiding. Samen met ons kunnen organisaties een inspirerende en langdurige werkomgeving creëren die jong talent aanspreekt en behoudt.

Onze partners

Wie we zijn en wat we doen

Wij geloven in langdurige relaties, waarin we op basis van vertrouwen samenwerken aan duurzaam resultaat. We zijn betrokken, deskundig en worden graag uitgedaagd door onze partners.

Mensen vormen de basis van onze dienstverlening. Gedreven young professionals, ervaren consultants en interim professionals. Stuk voor stuk mensen met lef die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Ontmoet ons team

Great place to perform

Zowel voor onze collega’s als voor onze partners willen wij een Great Place to Perform zijn. Dat betekent uitdagen en uitgedaagd worden. Elkaar vertrouwen. Fouten maken en ervan leren. En – niet onbelangrijk – we werken vanuit de overtuiging dat je van werk blij moet worden. Klinkt goed? Bekijk eens onze vacatures.

Meer over ons als werkgever
Vrouw kijkt glimlachend weg van laptop

The Hup

Het moederbedrijf van Solid Professionals is The Hup. Met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen. Diverse dochterondernemingen zijn de afgelopen jaren ontstaan vanuit werknemers met een ambitie voor het ondernemerschap. Naast Solid Professionals vallen onder andere DNFS, RiskSphere en Instituut voor Vitaal Ondernemen onder The Hup.

Meer gelijke kansen

Niet iedereen krijgt dezelfde kansen in het leven. Kansen om te ontwikkelen, om onbekende paden in te slaan of om zelfs maar in de basisbehoeften te voorzien. Daarom zijn wij ook partner voor mensen in de samenleving die het wat minder goed hebben getroffen. Zo hebben we partnerships opgebouwd met Tika Foundation, Jinc en Fruitful Office.

Meer over MVO

Man kijkt lachend naar collega