Over ons

Eerlijk is het leukst

Solid Professionals is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Deze groei is mogelijk doordat we altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit deze basis willen we een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. We richten onze aandacht daarom continu op persoonlijke groei van onze medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten, want van werk moet je tenslotte blij worden!

Vertrouwen brengen

Solid Professionals wil meer vertrouwen brengen in de financiële sector, door mensen – klanten en professionals – op een eerlijke manier een stap vooruit te helpen. Vooruit te helpen met onze kennis & capaciteit op het gebied van Finance & Risk. Via onze unieke combinatie van betrokken en specialistisch advies, interim dienstverlening én ons unieke Young Professional Programma.

Onze kernwaarden

  • Eerlijk is het leukst
  • Van werk moet je blij worden
  • Daag uit en wordt uitgedaagd
  • Vier succes
  • Kijk om je heen en wees betrokken

Een stukje historie

Solid Professionals is in 2007 opgericht door Marcel van Wersch en Wim Meijer, die beiden een gedegen achtergrond hebben in de financiële dienstverlening. In eerste instantie richtte Solid Professionals zich voornamelijk op de Werving & Selectie van financiële professionals, voor klanten in zowel de financiële als zakelijke dienstverlening. Later kwam hier ook de werving van Consultancy Professionals bij en een interim tak.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een nichespeler met een combinatie van de volgende diensten:

  • Advisory: ons team van consultants, voor het ontwerpen, inrichten en verbeteren van duurzame, effectieve en efficiënte Finance & Risk functies
  • Interim: onze finance professionals, voor het oplossen van tijdelijke kennis- en capaciteitsproblemen
  • Young Professional Programma: ons traineeship finance, risk en actuariaat; een unieke combinatie van ontwikkeling van talent, kennis en capaciteit

The Hup

We zijn graag ondernemend én stimuleren ondernemerschap. In de loop der jaren zijn er andere bedrijven ontstaan vanuit Solid Professionals. Deze bedrijven zijn allemaal onderdeel van The Hup, een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’. Kortom: The Hup, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen!

MVO

Om ons heen kijken en betrokken zijn is voor ons erg belangrijk. Wij vieren binnen onze organisatie successen, maar écht succesvol is het pas, wanneer we dit kunnen delen met anderen. Met mensen die het wat minder goed hebben getroffen qua (kans op) succes in hun leven, opleiding of carrière. Want van delen worden we pas echt blij. Als je wilt kun je hier meer lezen over wat Solid Professionals zoal doet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en delen.