Referral programma

Wij geloven dat goede mensen, goede mensen kennen. Dus jouw netwerk telt! Bij Solid Professionals zijn we altijd op zoek naar goede mensen zoals jij. Zo zoeken we professionals voor onze traineeships Finance, Risk, Data of IT en voor onze consultancy tak! Ken jij deze mensen? Draag ze dan aan. Wij belonen je graag!

Bekijk de vacatures
Man bellend laptop

Hoe werkt het?

Zie jij een match tussen één van jouw vrienden, (oud) studiegenoten of LinkedIn connecties en een vacature op onze site? Onderaan deze pagina vind je het formulier voor het aandragen van jouw connectie.

Spelregels

Het recruitmentteam beoordeelt het profiel van jouw referral, inclusief jouw persoonlijke motivatie. Kennen wij deze persoon nog niet en matcht het profiel met één van onze vacatures voor nu of in de toekomst? Zo ja, dan verdien je 100 punten.

Gaat jouw referral door naar het eerste sollicitatiegesprek, dan levert dat nog eens 150 punten op.

Na een positief sollicitatiegesprek gaat jouw referral door naar de volgende stap in het sollicitatieproces. Krijgt jouw referral een aanbieding en is er een mondeling akkoord: dan vul je jouw puntenaantal aan met 250 punten!

Heeft jouw referral zijn/haar proeftijd doorlopen? Dan ontvang je nog eens 500 punten! In totaal heb je dan 1000 punten verdiend. Dit staat gelijk aan een waarde van €1.000,- (bruto).

Verzilveren van jouw punten

1000 punten staan gelijk aan een waarde van €1.000,- (bruto). Bekijk de menukaart om te zien hoe je jouw punten kunt besteden. Je hebt op elk moment de keuze om een gadget uit te kiezen van de menukaart of om je punten uit te laten betalen. Let op! Doorsparen kan je extra punten opleveren. Laat jij de 1000 punten staan, dan verdien je 10% extra punten per stap bij je volgende referral.

Disclaimer: het referral programma is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van Solid Professionals die werkzaam zijn als young professional.

 

Vrouw Great Place To Work deur

Draag een collega aan!

Ken jij iemand die wilt werken in de financiële sector via Solid Professionals?

  • Werken bij toonaangevende financiële organisaties
  • Ruimte voor creativiteit en ondernemerschap
  • Hecht team van professionals

Referral uploaden