Projectteam Great Place To Work van start!

9 July 2018 - Marco Kooistra,

Solid Professionals: a great place to work

Eind 2017 heeft Solid Professionals ervoor gekozen om mee te doen aan het onderzoek van Great Place to Work. Met de gedachte: we denken dat we het best goed doen, maar is het ook echt zo?

Als startende consultant Finance & Risk bij Solid Professionals was ik ook gelijk nieuwsgierig naar de resultaten van dit onderzoek. Al tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek had ik een positief en leuk gevoel bij deze club mensen. Er heerst een leuke sfeer die me gelijk aansprak. Maar komt dit ook naar voren wanneer dit door een extern bedrijf wordt onderzocht? Denken we hier ook allemaal hetzelfde over? En zou ik verschil zien in vergelijking met mijn vorige werkgevers?

De uitkomsten bleken zeer positief, wat resulteerde in een 7e plek in de lijst of Best Medium Workplaces op 27 maart jl. Dit bevestigde voor mij maar vooral ook Solid Professionals dat het inderdaad goed gaat. Dat Solid Professionals en goede werkgever is, maar natuurlijk zijn er ook zeker punten voor verbetering! Ik start binnenkort in het projectteam GPTW voor komend jaar. Dus ik ga het zien!

Motivatie Projectteam GPTW

In mijn beleving is een goed werkgeverschap een unique selling point voor een bedrijf. Het aantrekken en behouden van goede mensen is belangrijk. Dat lukt niet alleen met een goed salaris of een lease-auto. Het gaat om wat jij voor het bedrijf kan betekenen, maar ook wat het bedrijf voor jouw ontwikkeling kan doen? Onder de best presterende organisaties blijkt ook dat de manier waarop mensen met elkaar omgaan in een organisatie de meest onderscheidende factor is. Samen bouwen aan een beter bedrijf. Waarbij iedereen tot zijn recht komt, waar je elkaar inspireert, iedereen zich kan ontwikkelen, samen deelt en success viert en het beste in elkaar naar boven haalt. Dat is een goed werkgeverschap en de weg naar langdurig organisatiesucces.

 

 

 

 

Projectteam Great Place To Work 2019

Om Solid Professionals nog verder te verbeteren is er een projectteam GPTW (Great Place to Work) opgericht met als doel om bij de onderzoeken van 2019 nog beter en hoger te scoren. Dit past ook in ons algehele jaarthema ‘Van Goed Naar Goud’: Het gaat goed, maar hoe kan het nog beter.

Omdat ik naast mijn rol als consultant, waarbij ik 40 uur per week bij de klant werk, ook graag mee wil bouwen aan Topwerkgeverschap heb ik me opgegeven voor het projectteam GPTW. Samen met collega’s Recruitment Consultant Inge Brouwer, Partner Marcel van Wersch, Partner van Instituut Voor Vitaal Ondernemen Marc van Wersch(helaas niet op de foto), Young Professional Martin Jousma en Marketing- & Communicatiemedewerker Elsemiek Ariëns en Anouk Gimberg ga ik hier komend jaar mee aan de slag.

Ons doel? Nog hoger op de ranglijst te komen bij Great Place To Work. Maar vooral: Solid Professionals als Best Workplace nog beter maken! Want van werken moet je blij worden!

 

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Deel deze blog op

Related Insights & Blogs

Gezamenlijke kennis is kracht

Vorige keer kon je al kennismaken met Jeroen van der Sluis, nieuwe directeur van Solid Professionals Consulting. Hij begon zijn carrière als Business Process Management Consultant en deed in…

Voormalig bankier Jeroen van der Sluis klaar voor nieuwe uitdaging (deel 1)

Laat een kind een bankier of een zakenman tekenen en de kans is groot dat je een tekening van iemand in een deftig pak krijgt….

Solid Professionals is FD Gazellen 2020

Hoera! Solid Professionals is voor de zesde keer één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee ...

Solid Professionals neemt Hermes Partners over

Vanaf 1 september gaat onze zusterorganisatie Hermes | Partners, verder onder de vlag van Solid Professionals.

Solid Professionals is voor de derde keer een Best Workplace!

Solid Professionals mag zich voor de derde keer een Great Place to Work noemen! Geëindigd op de vijfde plek! Lees hier meer!

Drie jaar op rij in top 10 Best Workplaces!

Bij Solid Professionals vinden we goed werkgeverschap heel belangrijk. Daarom doen we alweer voor de derde keer mee aan het Great Place To Work onderzoek….

AI consultancy Solid Professionals overgenomen door Amsterdam Data Collective

Amsterdam Data Collective en Solid Professionals slaan handen ineen om data science ambities nog sneller te realiseren.

Solid Professionals Maliebaanloop een groot succes!

Dit jaar waren wij trotse hoofdsponsor van de Maliebaanloop in Utrecht.

Solid Professionals is FD Gazelle 2019

Solid Professionals is alweer voor de vijfde keer één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Solid Professionals opent vestiging in Frankfurt

Per augustus hebben we een vestiging in Frankfurt. Lees hier waarom we het avontuur juist in die stad aan willen gaan!

#1 Team van Solid Professionals voorspelt aardbevingen in Kaggle Competition

Hoe gaat het nu met onze alumni? We spraken met Thijs Kruimer en Bas de Wit, die vijf jaar geleden ons young professional programma hebben...

We zijn Great Place To Work Certified 2019!

Solid Professionals heeft voor het tweede jaar op rij de Best Workplace certificering!

In het nieuws – Nederlands Dagblad

Frans Tijssen (Nederlands Dagblad) schreef een column over onze deelname aan het programma BNR in Bedrijf - over cultuurbehoud bij groei van de organisatie.

In het nieuws – BNR In Bedrijf

BNR in Bedrijf was in januari 2019 te gast aan onze keukentafel. Partner Marcel van Wersch sprak over cultuurbehoud bij groei van de organisatie. #InBedrijf

Projectteam Great Place To Work van start!

Waarom Marco Koostra, Consultant Finance & Risk, besloot te "solliciteren" op de functie van crewmember Projectteam GPTW! #Topwerkgeverschap!