Young Professional Programma

Nieuw talent én flexibiliteit

Op zoek naar jong en fris talent in uw organisatie? Binnen onze Young Professional Programma’s Finance, Risk, Actuariaat,  Compliance en Data worden goed opgeleide en gedreven hbo- en wo-professionals op maat getraind en gecoacht. De talentvolle trainees gaan direct bij u aan de slag. De professionals treden na afronding van het traineeship bij u in dienst. Kortom: u geniet al direct van de voordelen, maar behoudt flexibiliteit.

Kenmerken van het Young Professional Programma

  • Alleen de beste young professionals worden toegelaten
  • Intensieve begeleiding door ervaren talentmanager
  • Uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • Maximale flexibiliteit
  • Na afloop verbindt de young professionals zich aan uw organisatie

Onze aanpak

We stemmen samen met u het gewenste profiel en plan van aanpak af. Vervolgens zoeken wij de juiste kandidaten en voeren de eerste sollicitatiegesprekken. U ontvangt op basis hiervan een selectie van cv’s en voert zelf het volgende gesprek. Bij een match helpen wij bij de benodigde screening en zorgen voor een goede voorbereiding en start van de young professional. Gedurende het programma wordt de young professional intensief begeleid door een ervaren talentmanager en volgt hij of zij trainingen gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Na een succesvol 2-jarig traject treedt het jonge, inmiddels ervaren, talent bij u in dienst.

Solid Professionals neemt ons de uitdaging uit handen om young professionals op te leiden tot allround business analisten. Samen met de coaching biedt dit ontzorging.
Wesley in der Maur – Chapterlead ING


Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u verder praten over de mogelijkheden voor uw afdeling of organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Kathelijn Loos

Kathelijn Loos - Talentmanager Solid ProfessionalsKathelijn Loos
T: 0302400511
E: kathelijnloos@solidprofessionals.nl