Traineeship Finance & Risk

Young Professional Programma: Dé kans voor jou als Finance & Risk Talent!

Net klaar met je studie? Behoor je tot de besten en ben je klaar om de wereld te verkennen én te veroveren? Een reis vol uitdagingen ligt voor je. Pak je kansen met ons Young Professional Programma. Een traineeship Finance, Risk en Actuariaat. It’s your journey!

Je treedt eerst 24 maanden in dienst bij ons, Solid Professionals, een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij één van onze opdrachtgevers, wat veelal grote banken en verzekeraars zijn. Samen met jou kijken we naar de organisatie en de opdracht die het beste bij jouw ambitie en achtergrond past.

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt. Elke maand heb je een persoonlijk contactmoment met haar, waarbij je onder andere je project en je persoonlijke ontwikkeling bespreekt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen en kun je na afloop een potje pool spelen en gezellig een borrel drinken. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Aan het eind van het programma wacht er een mooie baan bij je opdrachtgever.

Onderdelen van het 2-jarige trainings- en opleidingsprogramma:

  • Opleiding NIBE Bank-, Effecten-, of Verzekeringsbedrijf.
  • Inhoudelijke trainingen op het gebied van Finance, Risk en Projectmanagement.
  • Trainingen persoonlijke ontwikkeling: werken in teams, omgaan met weerstand, intervisie, persoonlijk leiderschap.
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieet wensen van onze vitaliteitscoach. Daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de hardloopclinics en bootcampsessies.

Ervaringen en projecten Young Professionals

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder! Klik door naar de ervaringen van de huidige Young Professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren of bekijk de verschillende projecten binnen Finance & Risk die het traineeship van Solid Professionals jou biedt.

Dus:

  • Interessante (kwantitatieve) projecten, waardoor je veel ervaring opdoet.
  • Intensieve begeleiding en coaching door een ervaren Talentmanager.
  • Een uitgebreid tweejarig opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Meteen al zicht op je volgende stap….. een mooie start van de rest van je carrière!

Interesse in een Traineeship Finance, Risk of Actuariaat?

Laat het ons weten en neem contact op met:

Judy RoteringRecruiter Young Professional Programma Judy Rotering
M: 06 – 12895429
T: 030-2400511
E: judyrotering@solidprofessionals.nl

Maaike KosteMaaike Koster, Recruitment Consultant Young Professional Programmar
M: 06 – 46240343
T: 030-2400511
E: maaikekoster@solidprofessionals.nl

Een impressie van Solid Professionals

Wil je graag wat meer beeld bij ons bedrijf? Bekijk onze filmpjes “A day at the office” en Solid Weekend.