Young Professional Programma

Nieuw talent én flexibiliteit

Op zoek naar jong en fris talent in uw organisatie? Binnen ons Young Professional Programma Finance & Risk worden goed opgeleide en gedreven hbo- en wo-professionals op maat getraind en gecoacht. De talentvolle trainees gaan direct bij u aan de slag. De professionals treden na afronding van het traineeship bij u in dienst. Kortom: u geniet al direct van de voordelen, maar behoudt flexibiliteit.

Kenmerken van het Young Professional Programma

  • Alleen de beste young professionals worden toegelaten
  • Intensieve begeleiding door ervaren talentmanager
  • Uitgebreid 2-jarig opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
  • Maximale flexibiltieit
  • Na afloop verbindt de young professionals zich aan uw organisatie

Onze aanpak

We stemmen samen met u het gewenste profiel en plan van aanpak af. Vervolgens zoeken wij de juiste kandidaten en voeren de eerste sollicitatiegesprekken. U ontvangt op basis hiervan een selectie van cv’s en voert zelf het volgende gesprek. Bij een match helpen wij bij hierna bij de benodigde screening en zorgen voor een goede voorbereiding en start van de young professional. Gedurende het programma wordt de young professional intensief begeleid door een ervaren accountmanager en volgt hij of zij trainingen gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Na een succesvol 2-jarig traject treedt het jonge, inmiddels ervaren, talent bij u in dienst.

Wat zeggen klanten en young professionals

Ons Young Professional Programma is een unieke op maat oplossing voor klanten en young professionals.

De ontwikkeling van de young professional is heel erg zichtbaar. Vaak halen ze de meer ervaren collega’s snel in.
De combinatie van de trainingsavonden en de opleidingstrajecten binnen het Young Professional Programma bieden je de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de rest.


Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u verder praten over de mogelijkheden voor uw afdeling over organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Kathelijn Loos

Kathelijn Loos - Talentmanager Solid ProfessionalsKathelijn Loos
T: 0302400511
E: kathelijnloos@solidprofessionals.nl