Man kijkt lachend weg met koffie in zijn hand

Young professionals

Onze young professionals zijn klaargestoomd om aan de slag te gaan in jouw team! Ze zijn opgeleid in de richting van Finance, Risk, Data & IT en worden intensief begeleid door onze talentmanagers. Na het 2-jarige traineeship kunnen zij op basis van een detavast-constructie voor langere tijd aan de slag in jouw bedrijf.

Plan een gesprek in

Onze partners

In de praktijk

Tevreden klanten als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor. Lees over de samenwerking met Peter Ahsmann van ABF, onderdeel van ABN AMRO.

"Solid Professionals neemt ons de uitdaging uit handen om young professionals op te leiden tot allround business analisten. Samen met de coaching biedt dit ontzorging."

Wesley in der Maur
Chapterlead ING

"De meeste young professionals blijven bij ons werken nadat hun traineeship is afgerond. Op mijn vorige afdeling zijn ze alle drie nog steeds in dienst."

Peter Ahsmann
IT engineering lead

Waarom onze young professionals?

De voordelen:

 

  • Extra versterking in het team, zodat er meer doelen behaald kunnen worden.
  • Geen tijd kwijt aan werving en selectie.
  • Waarborging continuïteit: nadat het tweejarig traineeship is afgerond, gaan de young professionals kosteloos bij jou in dienst. 95% van de young professionals van Solid Professionals doet dit ook echt.
  • Intensieve begeleiding door onze talentmanagers.
Vrouw presenteert data

Ontzorging

Jong talent is schaars. En tijd om hen goed te begeleiden heb je vaak niet. In ons programma neemt een van onze talentmanagers deze begeleidende rol op zich en fungeert als sparringpartner voor jou als manager.

Benieuwd naar de manier waarop onze talentmanagers jou kunnen helpen? Lieke, head of talentmanagement, vertelt je er alles over.

Met ruim 15 jaar ervaring begrijpen we volledig wat deze groep motiveert en waar hun behoeften liggen.

Meer weten over onze young professionals?

Ben je benieuwd naar onze aanpak en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Plan een gesprek in