Man en vrouw lachen achter computer
man en vrouw kletsen bij computer

Jong talent werven

Jong talent is schaars en dat maakt het des te belangrijker dat je als werkgever hun aandacht weet te trekken. Steeds meer internationals en Gen-Z betreden de werkvloer. Wie is deze nieuwe generatie? Hoe bereik je hen? En hoe zorg je ervoor dat jij als werkgever aantrekkelijk voor ze bent en dat ze bij jou willen starten?

Meer weten? Let's talk!

Gen Z vinden

Bij het aantrekken van jong talent is het van vitaal belang om hun wensen en behoeften te begrijpen. Deze generatie heeft zijn eigen communicatievoorkeuren, verwachtingen omtrent managementstijlen, werkmentaliteit, ideeën over kantoorindelingen en loopbaanvoorkeuren. Door in de vacaturetekst of tijdens een sollicitatiegesprek te laten zien dat je flexibiliteit biedt met betrekking tot werklocatie en -tijden, en door te benadrukken dat je een diverse en inclusieve werkomgeving hebt, vergroot je je kansen om hen aan te trekken.

Jong talent wil een werkomgeving zien die past bij hun wensen en behoeften en een leidinggevende die bewust is van deze verschillen. Kan jij dit als organisatie bieden? Integreer dit dan in je wervingsstrategie.

Lees verder over generatiemanagement

Internationaal talent werven

Het Nederlandse bedrijfsleven wordt steeds internationaler. Door de krappe arbeidsmarkt staan bedrijven te springen om talent, en dus wordt steeds vaker talent uit alle hoeken van de wereld ingezet. Dit biedt niet enkel kansen, maar ook de nodige uitdagingen. De juiste aanpak hierin begint al bij het wervingsproces. Hoe voer je een sollicitatie? Welke vragen kan je wel en niet stellen aan iemand uit een collectivistisch land als Korea? Wij begeleiden jou in welke vragen je kan stellen, waar ga je in mee of zeg je juist dit is hoe wij het doen. Ook in het diverser werven ondersteunen we.

Lees verder over internationale teams

Man zit achter laptop

15+ jaar ervaring in toptalent werven

Met meer dan 15 jaar ervaring begrijpen we volledig wat het talent van nu motiveert en waar hun behoeften liggen. Onze dagelijkse interacties met deze talenten en hun leidinggevenden geven ons inzicht in hoe hun behoeften en verwachtingen van elkaar verschillen. Deze kennis stelt ons in staat om het juiste talent voor jouw team te vinden en verbinden we ze voor langere tijd aan jouw organisatie. Bedrijven als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor.

Werven, binden en begeleiden

Het vraagt meer dan enkel een wervingsstrategie om dat stabiele team te creëren waarmee jij als manager kan bouwen. Door te focussen op het binden van jong talent, onder andere door intensieve begeleiding, waarborg je continuïteit.

Onze diensten

Young professional

Jonge Finance, Risk, Data & IT talenten worden vanaf dag 1 onderdeel van jouw team en door ons begeleid. Na 2 jaar detavast-constructie zijn ze kosteloos over te nemen.

Lees verder

Young consultants

Op zoek naar flexibele op- en afschaling van capaciteit? Onze Finance & Risk consultants, van junioren tot diegenen met enkele jaren ervaring, gaan op projectbasis verandertrajecten aan.

Lees verder

Meer weten?

Wil je meer weten over het werven van talent en hoe dit jouw organisatie toekomstbestendig maakt? Kathelijn kan jou er alles over vertellen.

Plan een gesprek in