Mannen lachen achter computer
Mannen lachen achter de computer

Jong talent begeleiden

Als manager heb je vaak onvoldoende tijd om junioren in jouw team intensief te begeleiden. Goede begeleiding is niet alleen coachen vanuit de inhoud, maar ook helpen met praktische zaken en persoonlijke ontwikkeling. Om dit goed te doen, vraagt dit jouw volle aandacht en tijd, want alleen dan kan de young professional zijn of haar volle potentie benutten.

Meer weten? Let's talk

Gen Z begeleiden

Begeleiding van Gen Z op de werkvloer is essentieel vanwege hun verlangen naar continue groei en ontwikkeling, feedback en erkenning voor hun inspanningen. Deze generatie hecht veel belang aan een gezonde werk-privébalans. Onze begeleiding stelt ze in staat om hun time-managementvaardigheden te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze de signalen van overbelasting en stress kunnen herkennen en effectief kunnen aanpakken.

En vergis je niet, de transitie van student naar fulltime werkende is groot en er komt veel op de persoon af. Wij zorgen voor een soepele transitie, zodat je als leidinggevende van de young professional hierin wordt ontzorgd. 

Lees verder hoe een talentmanager je helpt 

Internationals begeleiden

Steeds meer internationals betreden de werkvloer. Dit biedt niet enkel kansen, maar ook de nodige uitdagingen. De juiste aanpak hiervoor gaat verder dan enkel het wervingsproces.

Een diverse werkvloer vraagt om maatwerk in de begeleiding, want diverse achtergronden hebben andere behoeftes. Zo zal iemand uit een hiërarchische cultuur zal niet direct de achterste van zijn tong laten zien aan jou, ‘de baas’. En jij als manager zal niet begrijpen waarom die niks heeft gezegd wanneer hij zijn baan opzegt. Maar ook zeggen als manager: ‘Probeer maar tot je er niet uit komt’, zal niet goed ontvangen worden door een young professional uit een hiërarchische of collectivistische cultuur. Het gegeven vertrouwen vanuit de manager resulteerde in verkramping bij de young professional.

Onze talentmanagers coachen onze young professionals hierop en adviseren de managers hierin om de culturele werelden bij elkaar te brengen. Zo helpt de talentmanager een team, dat steeds internationaler wordt, om cultureel onbegrip weg te nemen op de werkvloer.

Lees verder over internationale teams 

15+ jaar ervaring in toptalent begeleiden

Met meer dan 15 jaar ervaring begrijpen we volledig wat het talent van nu motiveert en waar hun behoeften liggen. Onze dagelijkse interacties met deze talenten en hun leidinggevenden geven ons inzicht in hoe hun behoeften en verwachtingen van elkaar verschillen. Deze kennis stelt ons in staat om het juiste talent voor jouw team te vinden en verbinden we ze voor langere tijd aan jouw organisatie. Bedrijven als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor.

Man maakt notities

Werven, binden en begeleiden

In het hele proces van het werven tot aan het afronden van de traineeship, begeleiden wij met maatwerk de young professional en de manager. Met deze aanpak binden we de kandidaat voor langere tijd aan jouw organisatie.

Onze diensten

Young professionals

Jonge Finance, Risk, Data & IT talenten worden vanaf dag 1 onderdeel van jouw team en door ons begeleid. Na 2 jaar detavast-constructie zijn ze kosteloos over te nemen.

Lees verder

Young consultants

Op zoek naar flexibele op- en afschaling van capaciteit? Onze Finance & Risk consultants, van junioren tot diegenen met enkele jaren ervaring, gaan op projectbasis verandertrajecten aan.

Lees verder

Meer weten?

Wil je meer weten over het begeleiden van talent en hoe dit jouw organisatie toekomstbestendig maakt? Sabine vertelt je er alles over.

Plan een gesprek in