Young Professional Programma Finance

De finance professionals van de toekomst

Wij selecteren zorgvuldig ambitieuze young professionals met een afgeronde hbo/wo-opleiding in een economische, bedrijfskundige of financiële richting. Zo vinden we voor jouw organisatie de perfecte match, passend bij de behoefte binnen de afdelingen; accounting, reporting of control (financial/business). De young professional gaat direct fulltime aan de slag en volgt daarnaast nog verschillende trainingen. Na afronding van het programma treedt hij of zij kosteloos in dienst.

Coaching en training

Het vaste trainingsprogramma is gericht op softskills en intensieve coaching door een persoonlijke talentmanager. Daarnaast krijgt de young professional de kans om hardskills verder te ontwikkelen, aansluitend bij zijn of haar functie. Onder andere door:

  • Onze facultatieve trainingen zoals VBA, Power BI, Agile/Scrum
  • Een opleidingsbudget voor extra opleidingen/trainingen zoals CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analist), LEAN of het leren van programmeertalen

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je graag verder praten over de mogelijkheden van het young professional programma finance? Neem dan contact op met Sabine ten Brinke.

sabine-ten-brinke-head-interim-solid-professionals-300x300

Sabine ten Brinke

DIRECTEUR

sabinetenbrinke@solidprofessionals.nl

M: +31(0)6 4222 3095
T: +31 (0)30 2400 511