Man geeft presentatie
Man geeft presentatie

Recruitment Risk & Compliance

Op zoek naar talent in de financiële sector? Onze recruiters hebben expertise in risk en staan klaar om jouw openstaande posities te vervullen. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de perfecte kandidaat voor jouw team!

Plan een gesprek in

Onze partners

Risk rollen waarin wij bemiddelen

Om een indruk te geven van de rollen en functies die onze professionals in jouw organisatie kunnen vervullen, zie hier een selectie van functies die ze vaak bekleden:

 • Reporting specialist
 • (Financial) risk manager
 • Compliance officer / specialist
 • Regulatory reporting & data analist
 • Risk controller
 • Manager credit risk modelling
 • Quantative risk analyst
 • Risk consultant
Vrouw zit met koptelefoon achter haar laptop

Onze diensten

We zijn gespecialiseerd in het vinden en binden van jong talent:

 • Onze young professionals worden vanaf dag 1 onderdeel van jouw team en worden intensief begeleid door onze talentmanagers.
 • Onze consultants, variërend van junioren tot professionals met enkele jaren ervaring, gaan op projectbasis verandertrajecten aan.
 • Op zoek naar senior expertise? Sifra helpt je met het vinden van ervaren interimmers.

Op zoek naar talent?

Bij het werven van talent kijken wij verder dan alleen naar cv’s. Wij identificeren, selecteren en trekken de meest geschikte kandidaten aan voor jouw bedrijf. We luisteren naar kandidaten, achterhalen hun drijfveren en vragen door. Hierdoor weten we altijd de juiste match te maken. Door middel van sourcing, marketing en talentpoolbeheer brengen wij jouw vacature onder de aandacht bij een groot en relevant publiek.

En als er een match is? Geweldig! Maar daar stopt onze betrokkenheid niet. Met intensieve begeleiding van onze talentmanager waarborgen we de continuïteit in jouw team.

Meer weten? Let's talk
Mannen achter laptop

Over Solid Professionals

In 2007 is Solid Professionals opgericht als recruitmentbureau. Vanaf de start gefocust op Finance & Risk talent in de financiële sector. Later is dit uitgebreid met Data & IT specialisten. Door deze jarenlange ervaring in een specifieke sector hebben wij een groot netwerk hierin weten op te bouwen. Inmiddels weten we precies wat jong talent motiveert en waar hen behoeftes liggen.

Man kijkt lachend naar collega

"Solid Professionals neemt ons de uitdaging uit handen om young professionals op te leiden tot allround business analisten. Samen met de coaching biedt dit ontzorging."

Wesley in der Maur
Chapterlead ING

"De meeste young professionals blijven bij ons werken nadat hun traineeship is afgerond. Op mijn vorige afdeling zijn ze alle drie nog steeds in dienst."

Peter Ahsmann
IT engineering lead Asset Based Finance

Wat klanten zeggen

Tevreden klanten als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor. Lees meer over de samenwerking met Peter Ahsmann van ABF, een onderdeel van ABN AMRO.

Niet alleen onze klanten zijn tevreden, maar ook onze kandidaten! Dat blijkt uit onze beoordeling van 4,6* op Google en 4,5* op Glassdoor.

"De begeleiding is uitstekend georganiseerd, van het vinden van een baan tot het zich thuis voelen in mijn nieuwe functie. Na mijn eerste week bij Leaseplan vroegen Emma en Rebecca hoe het ging en hoe ik die week had ervaren."

avatar Musa Abdullazade
Capital Risk Manager bij LeasePlan

“Ik heb een ruim opleidingsbudget gekregen om nieuwe skills te leren die handig zijn voor een financieel analist. Zo ben ik nu bezig met het behalen van mijn CFA certificering."

avatar Alexander Bingel
Financial Planning Analyst bij ABN AMRO

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij risk managers of compliance officers vinden voor jouw organisatie? We vertellen je er alles over.

Neem contact op