Vrouw aan het werk achter laptop
Vrouw zit achter laptop

Recruitment finance professionals

Op zoek naar goed personeel in de financiële sector? Onze recruiters zijn gespecialiseerd in finance en staan ​​klaar om aan de slag te gaan met jouw openstaande vacature. Deel met ons waar je naar op zoek bent en wij vinden voor jou de juiste kandidaat!

Plan een gesprek in

Onze partners

Finance rollen waarin wij bemiddelen

Om een indruk te geven van de rollen en functies die onze professionals in jouw organisatie kunnen vervullen, zie hier een selectie van functies die ze vaak bekleden:

 • Actuaris
 • Financial controller
 • Business controller
 • Business intelligence specialist
 • (Regulatory) reporting specialist
 • Accounting specialist
 • (Financial) business analist
 • Data analist
Vrouw kijkt glimlachend weg van laptop

Onze diensten

We zijn gespecialiseerd in het vinden en binden van jong talent:

 • Onze young professionals worden vanaf dag 1 onderdeel van jouw team en worden intensief begeleid door onze talentmanagers.
 • Onze consultants, variërend van junioren tot professionals met enkele jaren ervaring, gaan op projectbasis verandertrajecten aan.
 • Op zoek naar senior expertise? Sifra helpt je met het vinden van ervaren interimmers.

Op zoek naar talent?

Bij het werven van talent kijken wij verder dan alleen naar cv’s. Wij identificeren, selecteren en trekken de meest geschikte kandidaten aan voor jouw bedrijf. We luisteren naar kandidaten, achterhalen hun drijfveren en vragen door. Hierdoor weten we altijd de juiste match te maken. Door middel van sourcing, marketing en talentpoolbeheer brengen wij jouw vacature onder de aandacht bij een groot en relevant publiek.

En als er een match is? Geweldig! Maar daar stopt onze betrokkenheid niet. Met intensieve begeleiding van onze talentmanager waarborgen we de continuïteit in jouw team.

Meer weten? Let's talk
Man presenteert

Over Solid Professionals

In 2007 is Solid Professionals opgericht als recruitmentbureau. Vanaf de start gefocust op Finance & Risk talent in de financiële sector. Later is dit uitgebreid met Data & IT specialisten. Door deze jarenlange ervaring in een specifieke sector hebben wij een groot netwerk hierin weten op te bouwen. Inmiddels weten we precies wat jong talent motiveert en waar hen behoeftes liggen.

Man kijkt lachend naar collega

"Solid Professionals neemt ons de uitdaging uit handen om young professionals op te leiden tot allround business analisten. Samen met de coaching biedt dit ontzorging."

Wesley in der Maur
Chapterlead ING

"De meeste young professionals blijven bij ons werken nadat hun traineeship is afgerond. Op mijn vorige afdeling zijn ze alle drie nog steeds in dienst."

Peter Ahsmann
IT engineering lead Asset Based Finance

Wat klanten zeggen

Tevreden klanten als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor. Lees meer over de samenwerking met Peter Ahsmann van ABF, een onderdeel van ABN AMRO.

Niet alleen onze klanten zijn tevreden, maar ook onze kandidaten! Dat blijkt uit onze beoordeling van 4,6* op Google en 4,5* op Glassdoor.

"Ik maak de pensioentransitie van dichtbij mee in mijn werk. De discussies over de toekomst zijn boeiend, maar soms ook uitdagend. Met mijn talentmanager bespreek ik hoe ik mijn mening goed kan onderbouwen om waardevol bij te dragen aan deze gesprekken."

avatar Tjardo Grotendorst
Actuaris bij MN

“Ik heb een ruim opleidingsbudget gekregen om nieuwe skills te leren die handig zijn voor een financieel analist. Zo ben ik nu bezig met het behalen van mijn CFA certificering."

avatar Alexander Bingel
Financial Planning Analyst bij ABN AMRO

Meer weten?

Benieuwd naar onze recruitmentaanpak? We gaan graag met jou het gesprek aan!

Neem contact op