Vrouw aan het werk achter laptop
Jongens achter de tafel met koffie

Young consultants

Jong finance en risk talent is schaars. En tijd om hen goed te begeleiden is er vaak niet. Onze consultants, variërend van junioren tot diegenen met enkele jaren ervaring, vullen jouw team tijdelijk aan en worden door onze performance managers intensief begeleid.

  • Flexibele op- en afschaling capaciteit
  • Snel up-and-running
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Plan een gesprek in

Onze partners

In de praktijk

Tevreden klanten als ABN AMRO, ING, Athora en APG gingen je voor.

Waarom onze young consultants?

Onze consultants ondersteunen jouw team in dagelijkse processen (run) en structurele activiteiten op lange termijn (change).

 

De voordelen:

 

  • Flexibele op- en afschaling capaciteit

  • Snel up-and-running

  • Kunnen vanuit een onafhankelijke rol kritische vragen stellen

  • Intensieve begeleiding vanuit onze eigen senior+ consultants

  • Frisse inzichten dankzij outside-in-blik

Ontmoet alvast onze consultants
Vrouw presenteert data

Haal expertise in huis

Ben je op zoek naar consultants met 3+ jaar ervaring? De consultants van onze zusterbedrijven Firm C en RiskSphere (ESG) bieden deze senior expertise. Liever vandaag dan morgen extra capaciteit? Sifra helpt je met het vinden van ervaren interimmers.

Hoe kunnen we jou helpen?

Vertel ons jouw verhaal om vervolgens samen ideeën uit te wisselen. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Plan een gesprek in

Veelgestelde vragen

Waar in Nederland kunnen wij consultants inzetten?

Onze consultants staan klaar om aan de slag te gaan in alle delen van het land. Hoewel de meerderheid van onze klanten zich in de Randstad bevindt, zetten wij onze consultants in op locaties door heel Nederland. 

Op wat voor functies en rollen zetten jullie consultants in?

Onze consultants worden onder andere ingezet voor functies binnen de domeinen Regulatory Reporting, Financial Reporting, Management Accounting, Risk & Compliance en Business Process Management. De rollen die zij daarbij vervullen zijn business process specialist, business analist, data analist, product owner, project lead, business developer, PMO en Accounting & Reporting expert. Staat de functie die jij zoekt niet in dit rijtje? Ook dan gaan we graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. 

Hoelang duren de consultancy opdrachten doorgaans?

Dat hangt af van jouw behoefte. Onze consultants kunnen jouw team al versterken vanaf één maand, maar langer is ook geen probleem. De opdrachten van onze consultants duren meestal 6 tot 9 maanden. We denken we graag met je mee! 

Welke opleidingen en achtergronden hebben jullie consultants?

Al onze consultants zijn wo-opgeleid in Finance en Risk. We hebben een diverse talentenpool met verschillende studies en werkervaringen. We vertellen je graag meer over de achtergrond van onze kandidaten in een gesprek.