Advanced Professional Programma

Advanced Professional Programma

Het ‘werkende’ leven ben je gewend, maar een nieuwe omgeving met andere werkzaamheden en verantwoordelijkheden zorgt weer voor een nieuwe dynamiek. Je hebt nieuwe kennis en vaardigheden nodig én daarnaast wordt het doorontwikkelingen van je soft skills steeds belangrijker.

Speciaal voor jou hebben wij het Advanced Professional Programma ontwikkeld.

Wie ben jij?

  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring opgedaan middels een eerder traineeship of een eerste baan én bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het kan zijn dat je merkt dat je geen nieuwe dingen meer leert, de uitdaging minder wordt of je minder energie krijgt van wat je doet.
  • Het kan ook zijn dat je bezig bent met de afronding van jouw PhD met een kwantitatieve achtergrond en het bedrijfsleven in de financiële sector inmiddels jouw aandacht heeft getrokken, wat doe je dan? Jouw kennis en ervaring ligt binnen de wetenschappelijke branche en de financiële sector is ‘nieuw’. De switch lijkt misschien groot, maar is door het Advanced Professional Programma, dichterbij dan je denkt.

Jouw volgende stap!

Vaak wordt een traineeship geassocieerd met de start van je carrière. Klaar met je studie, de start van een eerste baan en de ontdekkingstocht die dit met zich meebrengt. Een kick-start op meerdere fronten, maar de toegevoegde waarde van werkervaring voorafgaand aan een traineeship, wordt echter vaak onderschat.

Je hebt deze werkervaring de afgelopen jaren opgedaan, maar je merkt dat je toe bent aan verdieping.

Het Advanced Professional Programma bestaat uit:
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 3000
  • Coaching van een ervaren Talentmanager
  • Meerdaagse Persoonlijk Leiderschapstrainingen
  • Facultatieve trainingen gericht op technische skills
  • Marktconform salaris
  • Netwerk evenementen

Persoonlijk leiderschap

Binnen het Advanced Professional Program wordt veel tijd besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven erin dat je door middel van Persoonlijk Leiderschapstrainingen leert om richting en leiding te geven aan je eigen leven. Én daarmee dus ook aan je werkende leven en carrière. Wat is jouw balans in het nemen van risico’s? Hoe zorg je dat ‘negatieve’ ervaringen de basis worden van nieuwe positieve stappen? Hoe zorg je dat je lastige gesprekken niet uit de weg gaat? Dit zijn zeker geen vragen waar je na één dag training een antwoord op hebt. Wij helpen je hier graag bij!

Het trainingsprogramma

Secure Base Leadership Meerdaagse training waarin je leert richting geven aan je eigen leven. En daarmee dus ook aan je werkende leven en carriere.
Transactionele Analyse Je maakt kennis met dit communicatiemodel en leert hoe je dit kan toepassen in de praktijk.
Managementvaardigheden Intervisie met managers en leiders. Je leert meer over wat voor leider of manager jij bent en hoe je bepaalde managementvaardigheden jezelf eigen kunt maken.
Beïnvloeden en overtuigen Leer hoe je jouw eigen belangen, mening en overtuigingen op de juiste manier overbrengt aan jouw stakeholders.
Speakersacademy Spreken voor een (groot) publiek.. Hoe doe je dat op een inspirerende, boeiende en leuke manier?

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Sophie.