Over ons traineeship

Je gaat direct aan het werk met ons tweejarige traineeship. Tijdens deze periode focus je op jouw persoonlijke ontwikkeling, krijg je nieuwe hard én soft skills, bouw je een netwerk op en word je intensief begeleid door jouw eigen talentmanager.

Ervaringsgericht trainingsprogramma

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop in het traineeship. Jij en de andere young professionals uit jouw trainingsgroep, ontwikkelen alle skills die je nodig hebt naast de inhoud van je vakgebied. Je wordt geïnspireerd en uitgedaagd door interessante gastsprekers, interactieve oefeningen en trainingen door middel van sport.

We leggen veel nadruk op het opbouwen van relaties en connecties. Jullie gaan namelijk allemaal door dezelfde verandering heen, namelijk het starten van je eerste baan en het opbouwen van je netwerk. De trainingen vinden altijd overdag plaats, zodat je full focust bent.

Begeleiding van jouw talentmanager

Om je echt goed persoonlijk te kunnen ontwikkelen krijg je een vaste talentmanager. Hij of zij is altijd jouw vaste aanspreekpunt. Maandelijks hebben jullie een meet-up om te kijken hoe het gaat en waar je staat. Samen hebben jullie het over thema’s als: hoe werk je samen, hoe behoud je een goede werk-privé balans, hoe geef je feedback aan collega’s en hoe ziet jouw carrièrepad eruit.

Daarnaast daagt jouw talentmanager je uit om wat je leert tijdens werk en onze trainingen, ook echt in de praktijk te brengen. Deze meet-ups zorgen ervoor dat je je goed en veilig voelt op je werkplek én dat er voldoende aandacht besteed wordt aan jouw doelen. Jouw talentmanager evalueert ook regelmatig met jouw manager bij de opdrachtgever. Zo zorgen we ervoor dat je vanaf beiden kanten goed wordt ondersteund in jouw ontwikkeling.

Man schrijft informatie in zijn notitieblok

''Het gaat niet alleen om het werk; het gaat om jezelf begrijpen en je sterke en zwakke punten ontdekken.''

avatar Andrea Castrillon
Young professional - data engineer

“Jullie hebben een goed netwerk, goede relaties, interessante functies en bieden begeleiding aan. En aanmoediging!”

avatar Alexander Bingel
Alumni - young professional finance

Opleidingsbudget en Solid Academy

Naast de trainingen die je volgt, krijg je een jaarlijks opleidingsbudget van €2000,-. Deze kun je besteden aan cursussen die volledig aansluiten bij de hard skills die je wilt ontwikkelen. Denk aan: QL, Python, Power BI. Je bepaalt zelf of met jouw talentmanager welke cursussen het beste voor jou zijn. Omdat het allemaal via onze online Solid Academy gaat, kun je deze vanaf je eigen bank volgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Vrouw presenteert data

Andere voordelen

  • Netwerk: Het hebben van een uitgebreid netwerk komt je hele loopbaan van pas. Tijdens het traineeship leer je andere young professionals kennen die in dezelfde branche werken als jij. In dit netwerk is het nu, maar ook later van grote waarde om kennis en ervaring met elkaar te delen. Hier leer je van én dit inspireert! Ook na jouw tijd bij ons zorgen we ervoor dat we elkaar blijven tegenkomen.
  • Geld: Het leven is duur, dat weten we maar al te goed. Daarom krijg je gewoon een goed salaris. Een brutosalaris van minimaal €3.629,53 per maand o.b.v. 40 uur (incl. vakantiegeld en een 13e maand).
  • Full focus op je ontwikkeling: Door het traineeship is er altijd full focus op jouw ontwikkeling. Managers in de financiële sector zijn vaak druk. Hierdoor is er minder aandacht om samen te werken aan jouw doelen. Maar hun drukte mag niet de reden zijn waarom jij je minder ontwikkelt. Door onze begeleiding wordt dit dus nooit een bijzaak.
  • Instap in de financiële sector: Solliciteren bij een van onze grote klanten als ING, TIKKIE of de Volksbank is niet altijd makkelijk. De (junior) plekken zijn gewild. Met dit traineeship ben je gelijk binnen. Hierdoor zal het solliciteren in de toekomst veel makkelijker worden.
  • Zelfvertrouwen: Je gaat direct aan de slag, waardoor je praktijkervaring opdoet. Iets wat je vaak nog niet veel hebt na het afstuderen. Tegelijkertijd is er nog wel veel ruimte voor begeleiding en trainingen. Hierdoor bouw je zelfvertrouwen op en heb je minder het gevoel dat je aan het zwemmen bent.

Meer weten of een vraag?

Wil je meer weten over het traineeship? Bekijk dan onze FAQ. Of lees wat financieel analist Alexander en actuaris Tjardo erover te zeggen hebben. Wil je gelijk sparren met een recruiter? Stuur dan direct een berichtje naar recruiter Jorn!

Stuur ons een berichtje!