Het trainings-programma

Trainingsprogramma

Of je nu instroomt in het traineeship finance, risk, actuariaat, data of development, je gaat hetzelfde trainingsprogramma volgen gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken en vitaliteit. Dit is het programma wat gericht is op softskills, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit is het vaste gedeelte van het traineeship en dit ga je volgen in een groep met andere trainees van verschillende richtingen.

Jouw start en onboarding

Je gaat fulltime werken bij één van onze opdrachtgevers, maar bent bij ons in dienst en volgt bij ons een trainingsprogramma. Hoe ziet je start eruit?

  • Introductiemiddag bij ons op kantoor met jouw groep
  • Online onboardingstool Solid Professionals
  • Onboarding bij de opdrachtgever met je nieuwe collega’s
  • Kennismaking met jouw persoonlijke talentmanager

Het trainingsprogramma

Persoonlijk Leiderschap

Binnen het trainingsprogramma krijg je verschillende trainingen in een groep die jou gaan helpen om jouw zelfkennis te vergroten en te zorgen dat je leert richting te geven aan je eigen carrière. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat je blinde vlekken? Waar krijg je energie van? Wat voor collega wil jij zijn? Wat zijn je ambities? Hoe kijk je aan tegen jouw professionele toekomst en hoe geef je deze vorm? Zijn voorbeelden van vragen die je gaat beantwoorden.

Je krijgt de volgende trainingen:

MBTI I & II Bewustwording, verbeteren van samenwerking, onderling begrip vergroten en ergernissen voorkomen kan aan de hand van MBTI. Lees meer over MBTI en wat je ermee kan.
Mentale weerbaarheid I & II In deze trainingen ga je dieper in op jouw privé-werk balans én leer je hoe je stress kunt herkennen en hoe hiermee om te gaan.
Persoonlijk Leiderschap I & II Meerdaagse training waarin je leert om richting en leiding te geven aan je eigen leven en daarmee dus ook aan je carrière en werkende leven.
Intervisie Je deelt persoonlijke ervaringen op de werkvloer met andere young professionals. Reflectie met gelijkgestemden helpt je verder in je ontwikkeling.

 

Naast het vaste trainingsprogramma krijg je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hardskills. Wil je hier nog wat meer over lezen? Hoe dit precies werkt en aan welke soort trainingen en opleidingen je kunt denken? Kijk dan bij de richting die jou interessant lijkt financeriskactuariaatdata of development.

Extra’s netwerken & vitaliteit

  • Verschillende netwerkmomenten tijdens borrels, bbq’s en lunches
  • Deelname aan diverse sportevenementen
  • Mogelijkheid gezondheidsmetingen te doen
  • 1:1 adviesgesprek met een van onze vitaliteitscoaches (bijvoorbeeld over voeding, beweging, stress, work-life balance)
  • Bijdrage leveren aan onze MVO ambities