Traineeships

Traineeships finance, risk, actuariaat, data en development

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar jonge, gedreven en ambitieuze young professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. Ons traineeship heeft verschillende richtingen, je kiest één richting waarin je gaat werken. Samen zoeken we vervolgens naar een opdracht(gever) die bij jóu past.

Als trainee start je direct bij een van onze opdrachtgevers. Bij Solid Professionals volg je een trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken en vitaliteit. Dit doe je samen in een groep met andere trainees uit verschillende richtingen. Daarnaast is er veel ruimte om aan je hardskills te werken middels een persoonlijk opleidingsbudget. Per richting is het namelijk verschillend wat een waardevolle training of opleiding is. Tijdens het traineeship wordt je gecoacht en begeleidt door jouw persoonlijke talentmanager. Het doel van het traineeship is dat je bij goed functioneren na 12 of 24 maanden in dienst gaat bij de opdrachtgever. 


Kies uit de volgende traineeships

What's in it for you

Van werk moet je blij worden. Daar geloven wij in. Naast een goed salaris, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen krijg je onderstaande:

  • Na ons traineeship (een- of tweejarig) treed je vast in dienst bij de opdrachtgever
  • Een uniek trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken & vitaliteit
  • Persoonlijke coaching door een talentmanager
  • Een persoonlijk opleidingsbudget voor het ontwikkelen van hardskills die aansluiten bij jouw functie, ambities en wensen
  • The Big day; netwerkevent vol verrassingen georganiseerd door mede trainees

Waarom kiezen voor ons traineeship?

Het traineeship van Solid professionals vormt de brug tussen het studerende leven en je eerste fulltime baan. In onze ogen is dit voor iedereen een kansrijke en vormende periode. Ons doel is om deze overgang te begeleiden op een leuke én uitdagende manier. Na afronding van het programma kunnen we terugkijken op een periode waarin ontwikkeling, performance en impact centraal hebben gestaan. We geloven dat door de verwachting van zowel de klant als de young professional met aandacht aan te horen én hier invulling aan te geven, iedereen groeit. Samen werken we aan de professional van de toekomst.Lets grow together!

Hoe is dat nou, zo een traineeship?

Lees hier de ervaringen van verschillende trainees die jou voor gingen.

ervaringen
Borrel Solid Professionals

Netwerken 

Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten. Netwerken helpt in zowel jouw carrière als in je privé leven, op korte en op lange termijn. Je gaat werken binnen grote multinationals waar ontzettend veel mogelijkheden zijn en waar je veel mensen gaat ontmoeten. Daarnaast verzorgen wij verschillende netwerkmomenten zoals netwerklunches, borrels, bbq’s, sportactiviteiten en één keer per jaar een netwerkevent vol verrassingen. Zo leer je ook veel mede trainees of alumni kennen die in hetzelfde traject als jij zitten of het in de afgelopen jaren hebben doorlopen. Op deze manier netwerken is niet alleen nuttig, maar ook erg gezellig!