Talentmanagers Young Professional Programma

Onze Talentmanagers van het Young Professional Programma zijn er voor jouw coaching en begeleiding tot specialist in Finance en Risk.

Kennismaken met onze talentmanagers?

Wanneer je via het Young Professional Programma van Solid Professionals een traineeship start bij een van onze opdrachtgevers binnen de wereld van Finance en Risk, kies je voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe stap in je carrière; een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s, nieuwe verantwoordelijkheden. Het hoort er allemaal bij en zorgt voor mooie uitdagingen!

Maar een nieuwe baan is ook spannend en brengt vragen met zich mee; wat is mijn verantwoordelijkheid, wat verwacht mijn nieuwe werkgever van me, hoe communiceer ik met stakeholders en hoe vind ik mijn eigen weg in deze nieuwe organisatie? Begrijpelijk en herkenbaar! Onze Talentmanagers helpen je hierbij.

Kathelijn Loos

Kathelijn Loos - Talentmanager Solid ProfessionalsMijn naam is Kathelijn Loos en ik ben Talentmanager bij Solid Professionals. Gedurende de twee jaar dat je in dienst bent bij ons, coach en begeleid ik je zodat jij alles uit jezelf kan halen. Niet met ‘zweverige’ coaching, maar met praktische tips en handvatten. Maandelijks gaan we met elkaar in gesprek en onderzoeken we jouw kernkwaliteiten; welke vaardigheden heb je, hoe onderscheid jij je en wat breng je mee als nieuwe collega? Daarnaast hoor ik graag wat je wilt leren en waar jij je nog verder in wilt ontwikkelen. Jij bent in de lead! Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Geen vraag is gek en geen uitdaging te groot!

Zie ik je binnenkort?
kathelijnloos@solidprofessionals.nl

Linda van Oostveen

Talentmanager Young Professional Programma - Solid ProfessionalsMijn naam is Linda van Oostveen en als Talentmanager bij Solid Professionals ga ik met jou in gesprek over persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Door goed te luisteren, te spiegelen en vragen te stellen laat ik jou nadenken over jezelf. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Thema’s als balans, verwachtingsmanagement, resultaten behalen, keuzes maken komen aan de orde in deze gesprekken. Maar de regie ligt bij jou! Maandelijks gaan we met elkaar in gesprek om jouw sterke punten te versterken en je uitdagingen te bespreken die je aan wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen. Aanvullende opleidingen die passen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Coaching met concreet resultaat!

Tot snel?
lindavanoostveen@solidprofessionals.nl

Bekijk het programma »

Terug naar het overzicht