Niet zomaar een werkgever

Mensen zijn en maken de organisatie. Om het beste uit jezelf te halen, vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk van jouw unieke zelf mee naar het werk brengt. Jouw creativiteit en ideeën zien wij als kans en kracht. We stimuleren ondernemerschap door je de ruimte en vrijheid te geven om jouw initiatieven te laten bloeien van idee tot realisatie. 

 

Daar zijn mensen met lef voor nodig. Mensen die keuzes durven te maken, die samen op weg gaan en onbekende paden inslaan. Die willen leren, ontwikkelen, succes vieren en vriendschappen sluiten. 

 

Great place to work

Om samen te bouwen aan een fijne organisatie, is een band van vertrouwen nodig. Daar werken we dan ook hard aan. Om dit te toetsen hebben wij 3 jaar op rij meegedaan aan het Great place to work onderzoek, waarbij we alle keren in de top 10 zijn geëindigd. In 2022 zijn we druk bezig de resultaten van voorgaande onderzoeken te implementeren in onze organisatie. Zo hopen we bij een volgende deelname weer nieuwe relevante inzichten te verkrijgen.

Vrouwen kijken elkaar lachend aan

Wat wij doen

We willen graag een thuisbasis zijn voor iedereen. Een plek waar we oog hebben voor elkaar én maximaal presteren om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit is wat wij zoal doen om dat te bewerkstelligen:

  • We stimuleren dat jij je altijd blijft ontwikkelen met trainingen in zowel hard als soft skills;
  • We helpen jou vitaal door het leven te gaan met een vitaliteitscoach en sportfaciliteiten;
  • We werken aan kansengelijkheid door mensen te ondersteunen die het minder goed hebben getroffen.
Man zit met koptelefoon op mobiel