Over ons

Partner van de financiële sector

Solid Professionals helpt klanten in de financiële sector vooruit met kennis en capaciteit op het gebied van Finance, Risk, Data & Development.
Hierbij richten we ons op uitdagingen binnen de volgende 3 thema’s:

  • Data Driven Finance & Risk
  • In control
  • Talent van de Toekomst

Mensen vormen de basis van onze integrale dienstverlening, bestaande uit een combinatie van de inzet onze Young & Advanced Professional Programma’s, ervaren consultants en interim professionals.

De kracht van onze mensen wordt verstrekt door onze Solutions. De Solutions zijn innovatieve tools, die afzonderlijk van elkaar ingezet kunnen worden.

Great Place to Perform

Wij streven naar een Great Place to Perform voor onze medewerkers en partners.
Een Great Place to Perform is een plek waar men elkaar uitdaagt, wordt uitgedaagd en vanuit vertrouwen, betrokkenheid en deskundigheid werkt aan resultaat.

the-hup-2019

The Hup

We zijn graag ondernemend én stimuleren ondernemerschap. Zo is The Hup ontstaan. Naast Solid Professionals vallen ook DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support, Amsterdam Data Collective en Instituut voor Vitaal Ondernemen onder The Hup.

The Hup, een thuis- en uitvalsbasis voor professionals van allerlei vakgebieden. Allemaal vanuit onze overtuiging: Van werk moet je blij worden! Kortom: The Hup , met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?