Marloes Wigger – Young Professional Alumnus

“Een jong, fris en energiek bedrijf zonder kapsones met gedreven, sociale en inhoudelijk sterke medewerkers.”

Marloes-Wigger-alumni-traineeship-finance-risk-actuariaatMarloes Wigger heeft het Traineeship Finance, Risk & Actuariaat van Solid Professionals succesvol afgerond. Sinds april 2018 is ze in dienst getreden als Finance & Risk Data Analyst op de Management Accounting afdeling bij de Rabobank in Utrecht. Ze is tijdens het traineeship met name bezig geweest met het creëren en rapporteren van de winst & verlies rekening voor het Wholesale, Rural en Retail domein van de Rabobank. Nadat ze haar cv online had gezet werd ze benaderd door een van de Recruitment Consultants van Solid Professionals.

Hoe heb je de begeleiding van de Talentmanager ervaren?

“Het was prettig om met iemand buiten je organisatie te sparren over eventuele issues waar je tegen aan loopt tijdens je werk.” Maandelijks heeft Marloes een gesprek met talentmanager Kathelijn gehad om haar kernkwaliteiten te onderzoeken. Daarnaast bespraken ze waar Marloes zich verder in wilde ontwikkelen en wat ze graag wilde leren. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook vakinhoudelijke trainingen.

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

“De trainingsavonden waren leuk en interactief!” Marloes keek er altijd naar uit om een volle trainingsdag te hebben met haar groep. Op die manier konden ze goed de diepte in om de dag vervolgens af te sluiten met een gezellige borrel.

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen?

“Als een jong, fris en energiek bedrijf zonder kapsones met gedreven, sociale en inhoudelijk sterke medewerkers.”

Terug naar ervaringen van Alumni

Wil jij meer weten over het Traineeship Finance, Risk & Actuariaat?