Referral Programma

Goede mensen kennen goede mensen

Jouw netwerk telt! Bij Solid Professionals zijn we altijd op zoek naar goede mensen zoals jij! Zo zoeken we Professionals voor onze traineeships Finance, Risk, Data of Development en onze consultancy tak! Ken jij deze mensen? Draag ze dan aan. Wij belonen je graag!

Een greep uit onze vacatures:

blog-lieke-talentmanagement-verbinding-tips-tricks

Hoe werkt het?

Zie jij een match tussen één van jouw vrienden, (oud) studiegenoten of Linkedin connecties en een vacature op onze site?

Geef aan waarom het een match is door HIER het cv te uploaden en een paar vragen te beantwoorden.

Spelregels

Het recruitmentteam beoordeelt het profiel van jouw referral, inclusief jouw persoonlijke motivatie. Kennen wij deze persoon nog niet en matcht het profiel met één van onze vacatures voor nu of in de toekomst? Zo ja, dan verdien je 100 punten.

 

Gaat jouw referral door naar het eerste sollicitatiegesprek, dan levert dat nog eens 150 punten op. Na een positief sollicitatiegesprek gaat jouw referral door naar de volgende stap in het sollicitatieproces. Krijgt jouw referral een aanbieding en is er een mondeling akkoord: dan vul je jouw puntenaantal aan met 250 punten!

 

Heeft jouw referral zijn/haar proeftijd doorlopen? Dan ontvang je nog eens 500 punten! Totaal heb je dan 1000 punten verdiend. Dit staat gelijk aan een waarde van € 1.000,- euro (bruto).

Hier nog even het puntensysteem op een rijtje

optelling

Verzilveren van jouw punten

1000 punten staan gelijk aan een waarde van € 1.000,- euro (bruto). Bekijk de menukaart om te zien hoe je jouw punten kunt besteden. Je hebt op elk moment de keuze om een gadget uit te kiezen van de menukaart of om je punten uit te laten betalen. Let op! Doorsparen kan je extra punten opleveren. Laat jij de 1000 punten staan, dan verdien je 10% extra punten per stap bij je volgende referral.

Door te klikken op de menukaart kun je doorgeven voor welke gadget je jouw punten wilt verzilveren.

Disclaimer: het referral programma is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van Solid Professionals die werkzaam zijn binnen ons Young of Advanced Professional Programma.