Interim-opdrachten in finance

Ben jij interimmer en heb je affiniteit met de financiële sector? Dan hebben wij een breed aanbod aan freelance opdrachten voor jou. Via Solid Professionals ondersteun je onze partners voor een tijdelijke periode op zzp-basis. Dat betekent duidelijk afgebakende projecten bij bedrijven die staan te springen om jouw expertise.

  • Werken bij toonaangevende financiële organisaties.
  • Bouwen aan een breed netwerk in finance.
  • Ontdekken wat bij je past.
Aanmelden als interimmer
Man en vrouw zitten achter laptop

De voordelen van onze interim-opdrachten

Je werkt bij toonaangevende financiële organisaties

Je doet ervaring op bij bekende banken en verzekeraars. In 15 jaar hebben we een uniek netwerk aan partners opgebouwd, voor wie wij preferred supplier van interimmers zijn.

Je maakt gebruik van ons brede netwerk

Vind jij het heerlijk om te freelancen, maar het netwerken niet zo? Meld je ook bij ons aan. We hebben een uitgebreid netwerk van organisaties in de financiële sector waar jij aan de slag kunt.

Je doet waar jij goed in bent

Omdat wij de opdrachten voor je regelen, kun jij focussen op de inhoud. Zo doe jij het werk waar je energie van krijgt en wij de randzaken.

Interim of toch consultancy?

Via het netwerk van Solid Professionals kun je als interim-professional aan de slag bij een volgende opdracht. Je kunt een opdracht aannemen op zzp-basis of tijdelijk bij ons in dienst treden.

Houd je van de dynamiek van verschillende opdrachten en wil je tegelijkertijd de voordelen van een thuisbasis? Dan past consultancy misschien wel beter bij jou.

Dit ben jij

  • Zelfstandig en proactief;
  • Je hebt je sporen in de financiële sector verdiend;
  • Daarmee heb je specifieke vakkennis opgebouwd.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wil jij via Solid Professionals als interimmer aan de slag? Meld je dan aan via dit formulier. Bij een passende opdracht neemt Sifra contact met je op.

Naar het aanmeldformulier