Vrouw op de bank

Interim-opdrachten in finance

Ben jij interimmer en heb je affiniteit met de financiële sector? Dan hebben wij een breed aanbod aan freelance opdrachten voor jou. Via Solid Professionals ondersteun je onze partners voor een tijdelijke periode op zzp-basis. Dat betekent duidelijk afgebakende projecten bij bedrijven die staan te springen om jouw expertise.

Aanmelden als interimmer

De voordelen van onze interim-opdrachten

Je werkt bij toonaangevende financiële organisaties

Je doet ervaring op bij bekende banken en verzekeraars. In meer dan 15 jaar hebben we een uniek netwerk aan partners opgebouwd, voor wie wij preferred supplier van interimmers zijn. Denk aan de Volksbank, ABN AMRO en ASN Bank.

Je maakt gebruik van ons brede netwerk

Vind jij het heerlijk om te freelancen, maar het netwerken niet zo? Meld je ook bij ons aan. We hebben een uitgebreid netwerk van organisaties in de financiële sector waar jij aan de slag kunt.

Je doet waar jij goed in bent

Omdat wij de opdrachten voor je regelen, kun jij focussen op de inhoud. Zo doe jij het werk waar je energie van krijgt en wij de randzaken.

Interim of toch consultancy?

Via het netwerk van Solid Professionals kun je als interim-professional aan de slag bij een volgende opdracht. Je kunt een opdracht aannemen op zzp-basis of tijdelijk bij ons in dienst treden.

Houd je van de dynamiek van verschillende opdrachten en wil je tegelijkertijd de voordelen van een thuisbasis? Dan past consultancy misschien wel beter bij jou.

Dit ben jij

  • Minimaal 5+ jaar ervaring in de financiële sector.

  • Specifieke vakkennis op het gebied van Finance, Risk, Data of IT opgebouwd.

  • Zelfstandig en proactief.

Zijaanzicht van een vrouw achter laptop

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wil jij via Solid Professionals als interimmer aan de slag? Meld je dan aan via dit formulier. Bij een passende opdracht neemt Sifra contact met je op.

Naar het aanmeldformulier