Ontbijtsessie

Solid Professionals bestaat 10 jaar en dat vieren we!

Ons 10-jarig jubileumjaar willen we graag vieren met onze klanten en relaties. Daarom organiseren we op donderdag 2 november 2017 een bijzondere ontbijtsessie. We willen proosten op 10 jaar Solid Professionals, op samenwerkingen, maar ook kennis delen en verbinding tussen mensen maken.

Gastsprekers Ontbijtsessie

We hebben voor deze speciale 10e editie van de ontbijtsessie twee bijzondere gastsprekers gevraagd: Jan Peter Balkenende en Farid Tabarki. Deze twee sprekers staan in de top 200 invloedrijkste mensen van Nederland.  Zij geven tijdens de ontbijtsessie hun visie op de toekomst van de financiële sector. Zij gaan in op de veranderingen als gevolg van nieuwe technologieën en thema’s als duurzaamheid, Analytics en Data Governance.

Ontbijt met inhoud

Tweemaal per jaar organiseert Solid Professionals een ontbijtsessie voor klanten en relaties. Hierin worden in een open en ongedwongen setting onderwerpen aangestipt op het gebied van inhoud (Risk & Finance) en uitvoering (Project & Program Management). De doelgroep beslaat primair (senior) management en adviseurs binnen de Finance & Risk van diverse industrieën.

Programma ontbijtsessie 2 november

08.30 – 09.00 uur: Ontvangt met koffie, thee en ontbijt
09.00 – 09.45 uur: Gastspreker Farid Tabarki
09.45 – 10.00 uur: Koffie/thee pauze
10.00 – 10.45 uur: Hoofd gastspreker de heer J.P. Balkenende
10.45 – 11.15 uur: Nagesprek  met Farid Tabarki en de heer J.P. Balkenende
11.15 – 12.00 uur: Uitloop koffie

Locatie ontbijtsessie

We ontvangen je graag op donderdag 2 november bij De Fabrique (Westkanaaldijk 7, Utrecht). Dichtbij de A2, afslag Maarssen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Kom je met het openbaar vervoer dan zetten we pendelbusjes in van station Maarssen naar de locatie.

We horen heel graag of je aan- of afwezig bent tijdens onze speciale Ontbijtsessie van donderdag 2 november 2017. Laat het ons hier weten!

Benieuwd naar voorgaande ontbijtsessies?

Verder zijn er naar aanleiding van – of voorafgaand aan – een aantal eerdere ontbijtsessies papers geschreven, bijvoorbeeld over de nieuwe privacywet en de impact van blockchain technologie.

Interesse om de ontbijtsessie bij te wonen?

Neem dan contact met ons op via 030-2400511 of stuur een e-mail naar Elsemiek Ariëns.

Reviews ontbijtsessies:

  • “Interessante spreker, opvallend thema”
  • “Het was een prikkelend verhaal”
  • “Waardevol, inspirerend en verfrissend!”