Advisory in Risk Management

Solid Professionals | Advisory werkt samen met u aan het ontwerpen, inrichten en verbeteren van een duurzame, effectieve en efficiënte Finance & Risk functies. Dit doen wij met een gezonde balans tussen strategie & uitvoering en kwantitatieve & kwalitatieve benadering.

De mens speelt een dominante rol speelt in het laten functioneren van organisaties, via oordeels- en besluitvorming.
Solid Professionals | Advisory onderscheidt zich door grote aandacht voor de menselijke kant, om zo een duurzame oplossing voor de organisatie te realiseren.

AdAdvisory in Finanace & Riskviseurs in Finance en Risk

Ons team van consultants bestaat uit adviseurs in Finance en Risk, die hun sporen grotendeels hebben verdiend binnen de financiële sector.
Onze adviseurs zijn thuis in alle reguliere thema’s:
– IFRS 9
– Basel II/III
– Solvency 2
– Risk Appetite Statements en Frameworks
– Modelbouw en -validatie
– Opzetten governance en beleid

Daarnaast hebben we diverse projecten op het gebied van datakwaliteit en data lineage voor diverse wet- en regelgeving als PERDARR afgerond. Operational risk management completeert onze huidige dienstverlening. Diverse consultants zijn gecertificeerd in Lean, GARP, Prince2 en Agile projectmanagement. Deze kennis en ervaring kunnen wij ook goed toepassen in andere sectoren.

De consultants van Solid Professionals | Advisory bieden ook (inhoudelijke) begeleiding bij de uitvoering van diverse interim projecten. Daarnaast zijn we betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van de Young Professionals binnen ons Young Professional Programma.

Ons kenniscentrum bevat diverse papers, filmpjes en recente blogs van onze consultants.

Download onze flyer Advisory in Finance & Risk.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:
Marcel van WerschMarcel van Wersch
T:
 030 – 2400 511
E: marcelvanwersch@solidprofessionals.nl