Advisory in Risk Management

De consultants van Solid Professionals | Advisory werken samen met u aan het ontwerpen en inrichten van een duurzame, effectieve en efficiënte risicomanagement functie. Dit doen wij met een gezonde balans tussen strategie & uitvoering en kwantitatieve & kwalitatieve benadering.

Adviseurs in Finance en Risk

Ons team van consultants bestaat uit adviseurs in Finance en Risk, die hun sporen hebben verdiend bij banken en verzekeraars. Deze kennis en ervaring kunnen zij ook goed toepassen in andere sectoren. Solid Professionals | Advisory onderscheidt zich door grote aandacht voor innovatieve ontwikkelingen. Zoals behavioral risk management, lean management techieken (lean risk) en het inzetten van slimme klantgedragmodellen. Daarnaast zijn onze adviseurs uiteraard thuis in alle reguliere thema’s. Waaronder Basel II/III, Solvency 2, Risk Appetite Statements en Frameworks, modelbouw en -validatie, opzetten governance en beleid.

De consultants van Solid Professionals | Advisory bieden ook (inhoudelijke) begeleiding bij de uitvoering van diverse interim projecten. Daarnaast zijn zij betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze Young Professionals binnen het Young Professional Programma.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:
Practice Lead Advisory - Henk-Jelle ReitsmaHenk-Jelle Reitsma
T: 06 – 54 97 79 23 / 030 – 2400 511
E: hjreitsma@solidprofessionals.nl