stijn-maier-accountmanager-solid-professionals-300x300

Stijn Maier

Accountmanager

Ik werk hard aan….

Stijn Maier is werkzaam in de rol van Accountmanager. De grootste uitdaging is om zoveel mogelijk IT-Professionals aan ons te koppelen. De concurrentie is enorm, maar door goed te luisteren, onze persoonlijke aanpak en ons traineeship ‘op maat’ onderscheiden wij ons van de rest.

Daarnaast investeert Stijn ook graag energie in zichzelf. “Ik werk bij Solid Professionals omdat zij zich echt richten op de ontwikkeling van de medewerkers. Ik heb lang getwijfeld of ik ging doorstuderen of niet, maar nu heb ik een plek gevonden waar ik mij tijdens het werken verder kan blijven ontwikkelen”.

Ik word blij van….

Naast mijn werk hou ik ervan om onder de mensen te zijn. In het weekend ga ik graag met vrienden het terras op om een speciaal biertje te drinken. Van tijd tot tijd nodigt ik ze uit bij mij thuis om een nieuw recept te komen proeven.  Om toch tot ontspanning te komen loop ik af en toe een rondje hard of doe ik mee aan de bootcamps op kantoor. Het hoeft Stijn niet te actief te worden om te ontspannen. “Lezen is niet mijn grootste passie, maar boeken die over voetbal(lers) gaan interesseren mij vaak wel. Net zoals een potje voetbal, of het nou op de tv is, zelf op het veld of in het stadion, ik word er blij van.”

 

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.