sophie-schermer-voest-recruitment-consultant-solid-professionals-300x300

Sophie Schermer Voest

Senior Recruitment Consultant

Achtergrond

Sophie Schermer Voest is opgegroeid in Leiden. Toen ze haar middelbare school afgemaakt had wilde ze haar horizon verbreden en is ze een jaar op uitwisseling in Brazilië geweest. Na een fantastisch en leerzaam jaar verhuisde ze naar Utrecht om Communicatiemanagement te gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar scriptie. Hierna zal ze meer uren voor Solid Professionals gaan werken.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals ondersteunt Sophie het recruitmentteam. Ze richt zich voornamelijk op het searchen en benaderen van potentiële kandidaten. Daarnaast houdt zij zich bezig met Campus Recruitment en het organiseren van Inhousedagen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals is een organisatie waar persoonlijke groei centraal staat. Er hangt een uitdagende werksfeer waarin je jezelf goed kan ontwikkelen. Daarnaast wordt er gewerkt met een hecht team, en is er ook genoeg tijd voor gezelligheid.”

Eigenschappen

Positief, enthousiast, nieuwsgierig, loyaal

Ambitie & waarden

Sophie waardeert de eerlijkheid van mensen en houdt van gezelligheid. Ze vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor anderen en staat optimistisch in het leven. Ook onderneemt ze graag leuke dingen met vrienden en familie en houdt ze ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Vrije tijd

Hockey, squash, hardlopen, avontuurlijke reizen + stedentrips en koken (vooral uit de boeken van Ottolenghi)

Blogs

Eerste maand van young professionals Boutaina en Vincent

Boutaina en Vincent zijn afgelopen periode gestart met het traineeship van Solid Professionals. Boutaina als Junior Financial Accounting bij Nationale Nederlanden. Vincent als Business Developer…

Inhousedag: Solid Professionals goes digital

Omdat we ook in tijden van thuiswerken jou graag alle mogelijkheden laten zien.

Terugblik: Solid Professionals E-housedag

Jaarlijks organiseert Solid Professionals meerdere Inhousedagen om studenten en starters op de arbeidsmarkt kennis te laten maken met ons bedrijf. Dit jaar was er een...

Online solliciteren

‘Uiteindelijk vond ik het solliciteren online misschien wel eenvoudiger dan in real life’