kjb_7262-low-res

Lieke Galema

Talentmanager

Achtergrond

Ik ben in 2009 Human Resource Management gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben deze studie gaan doen omdat ik toen al sterk geloofde dat als je goed voor mensen zorgt, ze met meer plezier werken. Na mijn studie heb ik me bezig gehouden met medewerkeronderzoek en goed werkgeverschap. Na vier jaar heb ik de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling bij een groot kantoor. Ik ben er toen achter gekomen dat ik veel energie krijg van het begeleiden van young professionals in hun eerste werkervaring. De overstap naar Solid Professionals heb ik gemaakt omdat ik in een persoonlijke, kleinere omgeving mijn creativiteit de ruimte kan geven en mijzelf verder kan ontwikkelen.

Binnen Solid Professionals

Sinds oktober 2018 werk ik als Talentmanager binnen Solid Professionals. Ik begeleid en coach de young professionals gedurende hun eerste jaar bij de klant, verzorg trainingen en ben bezig met het programma dat de young professionals volgen.

Eigenschappen

Eerlijk, toegankelijk en creatief.

Blogs

Tips & tricks voor het maken van verbinding

In deze blog wil ik het niet over corona hebben. We hebben het daar al zo veel over, what is left to say? Waar ik…

Van het nieuwe normaal, naar het oude normaal, naar ergens daartussen?

Normaal, wat is eigenlijk normaal? Ik begin met een definitie: Normaal is datgene wat door de meeste mensen geaccepteerd wordt of dat wat de meeste…