solid-professionals-kjb_2665-300x300

Alexander Borm

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Alexander is 26 jaar, half Deens en Nederlands. Tot zijn 18e heeft hij in het buitenland gewoond (Denemarken, Oman, Noorwegen en Schotland). In Nederland heeft hij aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Eerst een bachelor in bedrijfseconomie, met een uitwisseling in Copenhagen Business School en daarna een Master in Banking and Finance (ook aan de UU). Na het afstuderen heeft hij 2 jaar de Yacht Finance Traineeship gevolgd en opdrachten gedaan bij de ING, Rabobank en ABN AMRO. Sinds September 2019 is Alexander gestart als interim finance professional bij Solid Professionals.

Vrije tijd

Alexander vindt sporten erg leuk en daar besteed hij ook veel van zijn vrije tijd aan. Op het moment gaat hij regelmatig kickboksen en fitnessen. Daarnaast gaat hij ook graag naar de bioscoop en eten en drinken met vrienden.

Eigenschappen

Betrouwbaar, eerlijk, leergierig, analytisch, stressbestendig

Binnen Solid Professionals

Interim Finance Professional

Ambitie & waarden

Alexander vindt het belangrijk om te blijven leren, daardoor groei je als persoon volgens hem. Als onderdeel daarvan is hij ook actief bezig om zijn comfortzone te vergroten. Vanwege zijn internationale achtergrond is hij erg reislustig en wil hij ergens in de toekomst in Scandinavië gaan wonen.

Waarom werken bij Solid Professionals

Alexander begon dezelfde week met werken als het HUP weekend. Zoals verwacht kwam hij erachter dat Solid Professionals een gezellig, leuk maar ook hard werkend bedrijf is. Iedereen was behulpzaam, aardig en hij voelde zich al snel op zijn gemak.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.