Matthias Geerse

Matthias Geerse

Principal Consultant Finance & Risk

“Twijfel is het begin van wijsheid.” -
René Descartes (Franse filosoof en wetenschapper, 1596 – 1650)

Achtergrond

Matthias heeft ruim 10 jaar consultancy ervaring binnen de financiële sector met een duidelijk profiel in risk & compliance gedreven verandertrajecten. Matthias is een echte sparring partner voor de opdrachtgever en leunt daarbij graag op sectorkennis – waarbij vernieuwing en verandering in de markt en bij toezichthouders de boventoon voert.

Matthias is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee dochters in Leidsche Rijn, Utrecht. Hij voelt zich daarentegen nog steeds Rotterdammer. Matthias is een bedrijfskundige met een goed gevoel voor business strategy & change management.

Binnen Solid Professionals

Matthias is werkzaam als Managing Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals | Advisory.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals is relatief klein en daardoor wendbaar, creatief en speelt echt in op de klantvraag. Een fijne werkomgeving!”

Eigenschappen

Matthias is toegankelijk en zorgt voor een aangename werksfeer, waarbij collegialiteit en samenwerking belangrijker zijn dan competitie en stug blijven voortduwen. Hij wordt omschreven als inhoudelijk, iemand die snel het vakmatig vertrouwen van betrokken stakeholders wint en verandering realiseert.

Ambitie & waarden

Een werkomgeving en relaties waarin vertrouwen centraal staat, waarin klanten constructief op weg geholpen kunnen worden en echt toegevoegde waarde wordt geleverd. Dat inspireert en zet aan tot actie om te komen tot creatieve en bovenal praktisch werkbare oplossingen.

Vrije tijd

Matthias houdt van comics/ films (horror/ zombie genre), games, architectuur en steden. Als hij sport dan loopt hij hard of speelt hij badminton.

Terug naar team