Lars de Ruiter

Lars de Ruiter

Consultant Finance & Risk

If you are the smartest person in the room, then you are in the wrong room - Confucius

Achtergrond

Lars is opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na de middelbare school in Rotterdam is hij Natuur- en Sterrenkunde gaan studeren in Utrecht, gevolgd door een master Theoretical Physics. Hier heeft Lars onder andere geleerd om complexe problemen te reduceren en vervolgens per stap op een georganiseerde manier op te lossen.

Vrije tijd

Lars speelt al een lange tijd gitaar. Hij krijgt hier les in en richt zich momenteel op jazzmuziek. Verder vindt Lars het leuk om te koken. En daarnaast houdt Lars zichzelf graag bezig met verschillende projecten. Momenteel probeert hij javascript en css te leren zodat hij webpagina’s kan bouwen.

Eigenschappen

Lars is leergierig, optimistisch, enthousiast en geïnteresseerd.

Binnen Solid Professionals

In het Advisory team is Lars werkzaam als Consultant Finance & Risk, waarbij hij ook interesse heeft voor AI.

Ambitie & Waarden

‘Mijn ambitie is om anderen te kunnen helpen hun problemen op te lossen. Daarvoor is het nodig om mezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen, zowel op het gebied van kennis als het opdoen van werkervaring. Ik vind het belangrijk inhoudelijke kennis te hebben van de projecten waaraan ik werk, zodat ik zo goed mogelijk werk kan leveren.’

Waarom werken bij Solid Professionals?

Bij Solid Professionals is ruimte voor eigen inzicht en creativiteit. Dat creëert een energieke werksfeer. Verder biedt Solid Professionals veel ruimte voor eigen ontwikkeling.

Terug naar team