Kathelijn Loos

Kathelijn Loos

Head of Solid Young Professionals

"To be inspired is great, to inspire is incredible."

Achtergrond

Kathelijn heeft Communicatie gestudeerd, waarna ze haar carrière begon als eventmanager. Na drie jaar vol evenementen, gezelligheid maar zeker ook lange werkdagen, vond ze haar nieuwe uitdaging in de Recruitmentbranche. Sinds 2012 is zij werkzaam bij Solid Professionals, waarbij ze haar ruime ervaring met recruitment combineert met haar commerciële kant en talentmanagement. Kathelijn is van alle markten thuis, wat bijvoorbeeld gekenmerkt wordt door de diverse opleidingen die zij heeft afgerond op het gebied van interieur en inrichting.

Vrije tijd

Sporten: bootcamp met collega’s, fitness, mountainbiken; het Bourgondische leven: wijn drinken, lekker uit eten; inrichting: vrienden en familie advies geven over hun huisinrichting.

Eigenschappen

Oprechte interesse, altijd een luisterend oor, behulpzaam, open, een gezonde dosis humor.

Binnen Solid Professionals

Kathelijn is in oktober 2012 bij Solid van start gegaan als accountmanager bij Solid Professionals | Interim. Met haar klant-, kwaliteit-, en resultaatgerichte persoonlijkheid is zij altijd gemotiveerd en in staat de beste oplossing te vinden. De laatste jaren heeft zij in diverse rollen haar talent ontwikkeld. Kathelijn heeft aan de ‘wieg’ gestaan van het huidige Young Professional Programma en zij is vanuit haar rol als Talent Manager doorgegroeid en inmiddels eindverantwoordelijk voor Solid Young Professionals BV.

Ambitie & waarden

Kathelijn omschrijft het belangrijkste in het leven als omringd worden door inspirerende, ambitieuze mensen met een positieve instelling. Ze wil graag een inspiratiebron zijn voor anderen door ‘gewoon’ zichzelf te zijn.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid omdat het een professionele, specialistische en ambitieuze club mensen is die mij iedere dag inspireren en uitdagen!”

Benieuwd naar wat Kathelijn nog meer te vertellen heeft? Lees haar blog. Kathelijn is tevens een van de MBTI-specialisten van Solid Professionals. Lees hier meer over MBTI.

Terug naar team