Kathelijn Loos

Kathelijn Loos

Head of Solid Young Professionals

"To be inspired is great, to inspire is incredible."

Achtergrond

Kathelijn heeft Communicatie gestudeerd, waarna ze haar carrière begon als eventmanager. Na drie jaar vol evenementen, gezelligheid maar zeker ook lange werkdagen, vond ze haar nieuwe uitdaging in de Recruitmentbranche. Sinds 2012 is zij werkzaam bij Solid Professionals, waarbij ze haar ruime ervaring met recruitment combineert met haar commerciële kant en talentmanagement. Kathelijn is van alle markten thuis, wat bijvoorbeeld gekenmerkt wordt door de diverse opleidingen die zij heeft afgerond op het gebied van interieur en inrichting.

Vrije tijd

Sporten: bootcamp met collega’s, fitness, cardio; het Bourgondische leven: wijn drinken, koken met en voor vrienden en familie, uit eten; inrichting: vrienden en familie advies geven over hun huisinrichting.

Eigenschappen

Oprechte interesse, altijd een luisterend oor, behulpzaam, open, een gezonde dosis humor.

Binnen Solid Professionals

Kathelijn is in oktober 2012 bij Solid van start gegaan als accountmanager bij Solid Professionals | Interim. Met haar klant-, kwaliteit-, en resultaatgerichte persoonlijkheid is zij altijd gemotiveerd en in staat de beste oplossing te vinden voor capaciteitsproblemen van de klant. De laatste jaren heeft zij in diverse rollen haar commerciële talent ontwikkeld. Zo heeft zij zich als Business Development Manager ingezet voor de opstart van De Nederlandse Farmaceutische Support, een onderdeel van The Hup. Daarnaast is Kathelijn als Talent Manager verantwoordelijk voor de begeleiding/coaching van Young Professionals.

Ambitie & waarden

Kathelijn omschrijft het belangrijkste in het leven als omringd worden door inspirerende, ambitieuze mensen met een positieve instelling; familie, vrienden en collega’s.
Ze wil graag een inspiratiebron zijn/worden voor anderen door zichzelf te zijn. Ze hoopt dat anderen zeggen: “Jeetje die Kathelijn heeft me toch aan het denken gezet/geholpen met…”

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid omdat het een professionele, specialistische en ambitieuze club mensen is die mij iedere dag inspireren en uitdagen!”

Benieuwd naar wat Kathelijn nog meer te vertellen heeft? Lees haar blog. Kathelijn is tevens een van de MBTI-specialisten van Solid Professionals. Lees hier meer over MBTI.

Terug naar team