Judy Rotering

Judy Rotering

Talentmanager young professionals

Achtergrond

Judy is een geboren en getogen Utrechter. Aan de hogeschool van Utrecht heeft zij haar bachelor Human Resources Management afgerond. Tijdens drie stages heeft zij veel ervaring opgedaan in de praktijk. Bij Leading Talent in De Bilt schreef zij haar scriptie, waarna zij vervolgens anderhalf jaar als office- en communicatiemanager is gebleven. Binnen Solid Professionals is ze 2,5 jaar werkzaam geweest als Recruitment Consultant. Tijdens het werven en plaatsen van jong talent binnen het Young Professional Programma heeft ze gezien wat de toegevoegde waarde van een Talentmanager is binnen het Young Professional Programma.

Vrije tijd

Hockey, sport, koken, leuke dingen doen met vrienden en familie, spa/sauna, cabaret

Eigenschappen

Enthousiast, sociaal, betrokken, trouw en levenslustig. Resultaatgericht, organisator, veeleisend en doener

Binnen Solid Professionals

Judy werkt als Talentmanager bij Solid Professionals. Zij begeleidt Young Professionals tijdens de start van hun carrière, wanneer ze werkzaam zijn binnen ons Young Professional Programma. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de maandelijkse contactmomenten die zij met de Young Professionals heeft.

Ambities en waarden

Judy staat positief in het leven en houdt van eerlijkheid van mensen, positiviteit en niet te snel zeuren of bij de pakken neer gaan zitten. Ze vindt het belangrijk om veel lol te maken en houdt daarom ook van feesten met teamgenoten, collega’s, familie en vrienden. Judy is sportief en graag bezig met haar gezondheid. Er is eigenlijk te weinig tijd in de week voor alles wat ze graag doet. Ook is Judy zich bewust van anderen en helpt ze graag waar mogelijk in goede maar vooral ook mindere tijden.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Het is een organisatie met energieke en jonge mensen die allemaal met volle overgave bezig zijn met hun passie. Er is veel ruimte voor initiatief, sport en gezelligheid.”

Benieuwd naar wat Judy nog meer te vertellen heeft? Lees haar blog.
En wil je weten hoe een werkweek van Judy eruitziet?

Terug naar team