Wout Kattenpoel

Consultant Finance & Risk

Achtergrond en vrije tijd

Wout Kattenpoel Oude Heerink heeft in augustus 2020 de master Financial Management aan de Universiteit Twente afgerond, waar naast hij ook Finance & Investments heeft gevolgd aan de Erasmus Universiteit. Op 1 september 2020 is hij gestart bij Solid Professionals Consulting. Wout heeft een breed interesseveld door de studies in Business Administration en is in staat snel te schakelen tussen verschillende business-disciplines. Het inhoudelijke van finance en data gecombineerd met het interactieve van consulting maakt de match tussen Wout en Solid een sterke.

In zijn vrije tijd is Wout het liefst actief, zo is Wout vaak aan het sporten ( zaalvoetbal & fitnessen ) of onderneemt hij activiteiten met vrienden of familie. Koken is een andere grote hobby van Wout, het liefst ( te ) grote projecten om voor te schotelen aan anderen.

Eigenschappen

Doorzetter, probleemoplossend, behulpzaam, vindingrijk en daadkrachtig.

Binnen Solid Professionals

Sinds 1 september ben ik Financieel Consultant bij Solid Professionals Consulting, van waaruit ik consulting opdracht uitvoer op project of interim basis binnen de financiële sector. Daarnaast ben ik actief met datavisualisatie projecten binnen Solid met een groepje collega’s.

Ambitie & Waarden

Wout heeft Solid gekozen mede door de sterke klik met de bedrijfscultuur, ‘eerlijk is het leukst’ is een slogan die hem erg aanspreekt. Wout gelooft in een directe open cultuur waar zelfreflectie en (proces-)verbetering centraal staat. Door vrijheid en vertrouwen ontwikkelen mensen het best en door een hecht teamgevoel worden nog betere resultaten geboekt.

Waarom Solid Professionals?

Wout heeft SP gekozen door de oprecht- en eerlijkheid wat Solid uitdraagt. De sfeer was vanaf de meet af goed en medewerkers kunnen zichzelf zijn bij SP. Daarnaast is er een goede balans tussen resultaten boeken en hard werken en daarnaast successen vieren en gezelligheid.