taco_trimback_foto_300x300

Taco Trimbach

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Taco Trimbach heeft zijn master Finance behaald aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij ook zijn bachelor volgde. Hij heeft meerdere malen in Amerika gestudeerd en was betrokken bij verschillende studentenorganisaties. Na zijn bachelor heeft hij stage gelopen bij PwC en daar zijn eerste ervaring opgedaan met het consultancy vak. Taco is werkzaam als consultant Finance & Risk bij Solid Professionals sinds begin 2017.

Vrije Tijd

In zijn vrije tijd gaat Taco graag met vrienden naar de kroeg en de bioscoop. Verder wil hij ook zoveel mogelijk van de wereld zien. Qua sporten doet hij aan boksen en squasht hij elke week.

Eigenschappen

Communicatief, Energiek & Analytisch.

Binnen Solid Professionals

Taco is werkzaam als Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals | Advisory. Hij hoopt hier zich breed te ontwikkelen en veel bedrijven te leren kennen.

Ambitie & Waarden

Taco vind het belangrijk zich thuis te voelen in een organisatie. Hij wil zich graag betrokken voelen en worden uitgedaagd. Persoonlijke ontwikkelen is voor hem belangrijk en als consultant hoopt hij zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Een goede balans tussen werk en privé staat daarbij centraal. Op de lange termijn wil hij graag een langere periode in het buitenland wonen en werken.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat het een jong en ambitieus bedrijf is waar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Daarnaast heb je een goede band met je collega’s en is er veel tijd voor leuke dingen. Een perfecte omgeving om je carrière te starten!”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!