kjb_7010-low-res

Luna Snellenberg

Medewerker Marketing

Achtergrond

Luna is opgegroeid in Breda. Ze is naar Utrecht verhuisd om te starten aan het Utrecht Law College, het honoursprogramma van de bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar bachelor heeft ze een minor Geschiedenis gevolgd en is ze voor een semester in Londen gaan studeren. Na haar afstuderen, is ze begonnen als werkstudent Marketing bij Solid Professionals om in haar tussenjaar te sparen voor een reis naar Zuid-Amerika.

Vrije tijd

Borrelen met vrienden, reizen, hockey, fitness & hardlopen, series kijken, lezen en koken.

Eigenschappen

Sociaal, zorgzaam, creatief, betrouwbaar, ambitieus en enthousiast.

Binnen Solid Professionals

Luna is werkzaam als werkstudent Marketing. Ze werkt vier dagen in de week. Ze houdt zich bezig met het updaten van de website, het schrijven van blogs en reviews, het bijhouden van de social media en ze ondersteunt collega’s met allerlei kleine dingen.

Ambities & waarden

Luna vindt het belangrijk om zichzelf te blijven uitdagen en het maximale uit zichzelf te halen. Ze haalt energie uit zelfontwikkeling en het leren van nieuwe dingen. Na haar werkstudentschap bij Solid Professionals wil ze dan ook gaan beginnen aan een master Intellectueel Eigendomsrecht. Een carrière als advocaat is niet uitgesloten. Daarnaast vindt ze eerlijkheid en respect naar anderen erg belangrijk. Ook staan familie en vrienden hoog op haar prioriteitenlijstje.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik hier ruimte krijg om zelf na te denken. Ik word vrijgelaten om mijn werkzaamheden zo in te vullen zoals ik zelf denk dat het beste werkt en dat vind ik fijn. Solid Professionals is een erg fijne en begripvolle organisatie, met veel gezellige collega’s. Hierdoor krijg je energie om je werkzaamheden te verrichten. Ik ga nooit met tegenzin naar kantoor.”