diederick-levi-consultant-finance-risk-300x300

Diederick Levi

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Diederick heeft een financiële achtergrond. In Rotterdam behaalde hij een Msc. Financiële Economie, en na een jaar in Italië heeft hij ook een tweede Italiaanstalige mastergraad in Finance gehaald. Binnen de financiële wereld voelt Diederick zich aangetrokken tot de maatschappelijke kant van Finance en Risk; Diederick focust zich op compliance en met name het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering.

Vrije tijd

Diederick doet aan wielrennen, voetbal, en brengt zo nu en dan een bezoekje aan de sportschool. Hij heeft een grote interesse in verschillende talen en is onlangs begonnen met Hebreeuws. Tot slot is hij maatschappelijk geëngageerd bij een politieke partij.

Eigenschappen

Diederick kan goed de brug slaat tussen de vereisten vanuit de toezichthouder en de daadwerkelijke implementatie. Hij is analytisch sterk, praktisch en een sociale verbinder.

Binnen Solid Professionals

Diederick is werkzaam als Consultant Finance & Risk en onderdeel van het Advisory-team. Hij een van de drijvende krachten achter de Financial Economic Crime propositie.

Ambitie & Waarden

Diederick wil zich ook persoonlijk continu verder ontwikkelen. Kritisch zijn op zichzelf en niet te snel genoegen nemen met de status quo zijn hierbij van belang.

Waarom werken bij Solid Professionals

“Bij Solid Professionals staat ondernemerschap hoog in het vaandel. Je kan jezelf ontwikkelen in jouw interessegebied. Hierdoor krijg je de kans om veel verschillende gerenommeerde klanten te helpen in de voor jou uitdagende gebieden. Daarnaast kan je meteen meedenken met het organisatie- en groeitraject van een advieskantoor” 

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie?  Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!