simone_van_elk_300x300

Simone van Elk

Gastvrouw

Achtergrond

Simone heeft jarenlange ervaring in de detailhandel. Zo heeft ze in een herenmodezaak, een groentewinkel en in verschillende warenhuizen gewerkt. Van 2012 tot 2017 is ze werkzaam geweest bij een warme bakker in Leidsche Rijn, totdat Solid Professionals om de hoek kwam kijken met de mogelijkheid om aan de slag te gaan als gastvrouw.

Vrije tijd

Familie is erg belangrijk voor Simone en ook met haar vrienden gaat ze graag een hapje eten onder het genot van een heerlijk glaasje wijn. Ook een wandeling met haar hond is voor haar elke dag weer een moment van ontspanning.

Simone wordt zo nu en dan wel eens de bedrijfsoma genoemd, want ze is inmiddels ook een trotse oma van een kleindochter. In haar vrije tijd besteedt ze met liefde veel tijd aan haar kleinkind.

Eigenschappen

Enthousiast, zorgzaam en altijd behulpzaam. Simone is een vrolijke en positieve persoonlijkheid.

Binnen Solid Professionals

Simone is onze gastvrouw. Als duizendpoot is zij overal bij betrokken en regelt zij het reilen en zeilen binnen ons kantoorpand.

Ambitie en waarden

Voor Simone is een van de belangrijkste dingen in het leven positief zijn. Zij probeert van elke dag te genieten. Het liefste vooral met haar familie en vrienden! Maar ook voor haar collega’s bij Solid professionals is ze een vrolijke noot.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Deze baan kwam toevallig op haar pad. Simone was eigenlijk niet echt op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar bij het zien van de vacature van gastvrouw/duizendpoot wist ze meteen dat dit was wat ze wilde. Toen ze hoorde dat ze bij Solid Professionals mocht starten, heeft ze deze kans meteen met beide handen aangegrepen. ‘Bij Solid Professionals voelt het als een warme deken en iedereen gaat met respect met elkaar om. Zo zou het overal moeten zijn!’, aldus Simone. Ze komt met een lach naar kantoor en vertrekt ook met een lach weer naar huis.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.