def_roderick_koster_finance_professional_solid_professionals-300x300

Roderick Koster

Finance Professional

Achtergrond

Roderick heeft zijn bachelor- en masteropleiding Accountancy & Controlling gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende zijn masteropleiding heeft hij zijn scriptie geschreven bij een “Big Four” accountantskantoor. Bij dit kantoor is hij na zijn studie drie jaar werkzaam geweest als accountant. In deze periode heeft Roderick de jaarrekeningen gecontroleerd van diverse organisaties; variërend van multinationals tot non-profit organisaties. Per oktober 2018 is Roderick gestart als Finance Professional bij Solid Professionals | Interim.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd speelt Roderick met veel plezier gitaar, sport en leest hij graag en geniet hij van een hapje/drankje met vrienden.

Eigenschappen

Vriendelijk, betrouwbaar, humoristisch, teamspeler, analytisch, stressbestendig.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals | Interim is Roderick werkzaam als Finance Professional. Vanuit deze functie voert hij interim opdrachten uit op het gebied van Finance bij banken en verzekeraars.

Ambitie & Waarden

Roderick wil de komende jaren zoveel mogelijk leren binnen Finance en zich verder ontwikkelen als allround professional. Zijn lange termijn ambitie is het starten van een eigen onderneming. Daarnaast hecht Roderick veel waarde aan een open werksfeer en vindt hij het belangrijk om niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak bij collega’s betrokken te zijn. Tot slot maakt hij naast zijn werk graag voldoende tijd vrij voor vrienden, familie, sporten en het maken van muziek.

Waarom werken bij Solid Professionals?

Bij Solid Professionals wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een prettige werkomgeving met veel aandacht voor het individu. Op deze manier word je niet alleen gestimuleerd om optimaal te presteren, maar ook om je te blijven ontwikkelen. Verder is Solid Professionals een ambitieuze en snelgroeiende onderneming waarbij ik de kans krijg om uitdagende opdrachten uit te voeren en daarnaast mee te bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van de Interim-afdeling.

Blogs

Project: Datavisualisatie en procesoptimalisatie met Power BI

Roderick Koster is consultant bij Solid Professionals en heeft de afgelopen maanden verschillende processen ge...