olivier-moree-manager-sales-recruitment-solid-professionals

Olivier Moree

Manager Sales

Achtergrond

Olivier heeft zijn opleiding Small Business gevolgd in Haarlem. Hierna is hij zijn eigen bedrijf gestart en is na enkele jaren per toeval in aanraking gekomen met de recruitmentbranche. Inmiddels bijna 10 jaar (Interim) recruitmentervaring in zowel bemiddeling van Financials als Marcom Professionals. Hij werkte hiervoor o.a. als Senior Consultant bij Page Personnel en als Business Manager bij Brunel.

Vrije tijd

Zijn kinderen, lekker eten en drinken (vlees grillen), koken, koffie & mountainbiken.

Eigenschappen

Enthousiast, makkelijke prater, toegankelijk.

Binnen Solid Professionals

Olivier is Manager Sales en is verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en klantcontacten. De focus van zijn klantcontacten ligt op management en directie binnen de organisaties Achmea, Rabobank & Delta Lloyd.

Ambitie & waarden

Een goede balans tussen werk en privé is voor Olivier belangrijk, evenals het hebben van plezier in werk en het doen van veel leuke dingen met gezin en vrienden.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Klein hecht team gekenmerkt door professionaliteit, spirit en met een sociaal karakter onderling. Solid Professionals heeft een diversiteit aan leeftijd; iets waar ik graag deel van uit maak. Ik kom het beste tot mijn recht in een omgeving die gekenmerkt wordt door vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.”

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.