Voormalig bankier Jeroen van der Sluis klaar voor nieuwe uitdaging

Jeroen van der Sluis

Directeur Consultancy

Achtergrond

Als een zeer gemotiveerde, resultaatgerichte Consultant en Programmamanager binnen de Banking industrie, met een grote passie voor mensen en bedrijfsprocessen, heb ik een bewezen track record van het helpen en begeleiden van organisaties in hun reis naar het veranderen van hun Business en IT landschap om te helpen, te integreren en de kwaliteit van de gegevens te verbeteren, om de procesketen te verkorten, geautomatiseerd en toe te passen op compliancy en regelgeving eisen zoals IFRS36/39/9 (van Rules engines, Product /Consolidation Ledgers tot Reporting applicaties). Hiermee beheers ik de gebieden met betrekking tot menselijk kapitaal, processen, en de Agile Way of Working en transformaties.

Binnen Solid Professionals

Na te zijn begonnen als Business Process Management Consultant bij Origin Consulting, O&I Management Partners en 15 jaar bij ING te hebben gewerkt in diverse change en line/interim Mgt rollen, is de cirkel rond en ben ik teruggekeerd naar waar mijn hart ligt; en dat is Consultancy! Maar nu aan het ‘stuur’ als bestuurslid en gebruikmakend van mijn consultancy en vooral klantervaring om de beste in class innovatieve oplossingen en diensten te bouwen.

Eigenschappen

Het gebruik maken van ieders kennis en ervaring, het sturen op output, energiek en blijvende focus op het bereiken van het uiteindelijke doel, zijn persoonlijke kenmerken gebaseerd op principes van nauwe samenwerking.

Blogs

Voormalig bankier Jeroen van der Sluis klaar voor nieuwe uitdaging (deel 1)

Laat een kind een bankier of een zakenman tekenen en de kans is groot dat je een tekening van iemand in een deftig pak krijgt….

Gezamenlijke kennis is kracht

Vorige keer kon je al kennismaken met Jeroen van der Sluis, nieuwe directeur van Solid Professionals Consulting. Hij begon zijn carrière als Business Process Management Consultant en deed in…