Sophie Smits

Sophie Smits

Consultant Finance & Risk

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving” - Albert Einstein

Achtergrond

Sophie Smits heeft aan de universiteit van Tilburg een Bachelor Bedrijfseconomie, een Master Finance en een Master Strategic Management gedaan. Hiermee heeft zij zowel kwalitatieve als kwantitatieve vaardigheden ontwikkeld. Tijdens haar bachelor heeft ze ook een half jaar in Boedapest gestudeerd aan Corvinus University. Al deze studies heeft ze gecombineerd met topsport (Schermen). Dit laat zien dat zij een flinke portie doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid bezit.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals | Advisory is Sophie actief als consultant Finance & Risk. In deze rol vervult zij adviesopdrachten bij klanten van Solid Professionals.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie waarin een sterke focus ligt op het ontwikkelen van jezelf en vakinhoudelijke kennis. Daarnaast is het een hele fijne en warme omgeving om te werken.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, stressbestendig.

Ambities en waarden

Sophie wil graag uitgedaagd worden en zichzelf continue blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakkundig gebied. Plezier hebben in wat ze doet vindt ze heel erg belangrijk. Daarnaast hecht ze veel waarde aan vrienden en familie.

Vrije tijd

Reizen, films en series kijken, verschillende sporten proberen.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team