Lucette Peereboom

Lucette Peereboom

Manager Marketing

"Delen maakt meer."

Achtergrond

Na haar studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ging Lucette aan de slag als Consultant / Projectmanager bij een klein adviesbureau, gelieerd aan de Faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit. Hier vervulde zij zeer diverse rollen voor uiteenlopende opdrachtgevers (profit en non-profit). Na een kort avontuur bij een internet start-up stapte Lucette over naar een internationaal handelsbedrijf als Consultant E-business. Daarna maakte ze de overstap naar het ondernemerschap met een groothandel en later binnen de retail. Deze activiteiten verkocht Lucette in 2007 om aansluitend van start te gaan bij Solid Professionals.

Vrije tijd

Lezen, gezellig kletsen, werken en bestuurslid Tika Foundation.

Eigenschappen

Nuchter, praktisch, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, werker.

Binnen Solid Professionals

Gestart als Recruitment Consultant in 2007 bij Solid Professionals verlegde Lucette in 2009 haar werkgebied binnen Solid Professionals naar Internet & Marketing. Deze richting is meer in lijn met haar studie en met de vakgebieden waar ze zich mee bezig hield in het begin van haar carrière. Lucette draagt binnen Solid Professionals de verantwoordelijkheid over de website(s), publiciteit, (internet-) marketing en communicatie. In 2013 is hier HRM aan toegevoegd.

Ambitie & waarden

Als je Lucette zou vragen wat zij het belangrijkst vindt in het leven, zal ze antwoorden dat dit haar gezin, familie en vrienden zijn. Daarnaast vindt zij het belangrijk om te ‘geven’, op welk vlak dan ook.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik hier veel plezier en voldoening uit mijn werk haal en erg leuke collega’s heb. Dit blijkt uit het feit dat ik in 2007 eigenlijk per ongeluk bij Solid terecht ben gekomen met de intentie maar kort te blijven, maar ik loop hier nu nog steeds en met erg veel plezier rond.”

Terug naar team