Leon Harbers

Leon Harbers

Senior Consultant Finance & Risk

“It´s about the journey, not the destination.”

Achtergrond

Leon behaalde zijn Master Finance (CFA-track) aan de Universiteit van Tilburg. Met zijn academische achtergrond heeft hij sterke analytische vaardigheden ontwikkeld. Leon heeft veel ambitie om te leren. Met zijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden is hij een sterke aanvulling binnen projectteams. Tijdens zijn professionele loopbaan heeft hij onder andere gewerkt als Analist Fusies & Overnames, Consultant Accountview, Medewerker Acceptatie & Beheer en Schadeadviseur bij onder andere de opdrachtgevers AenF Partners, Aquasound, Tradzster en Interpolis NV. In 2015 heeft Leon zich aan Solid Professionals verbonden in de rol van Consultant Finance & Risk binnen Solid Professionals | Advisory.

Vrije tijd

Beachvolleybal, drankjes doen met vrienden, reizen, festivals.

Eigenschappen

Altijd energiek, goed gehumeurd, ondernemend. Vormt een brug tussen mensen.

Binnen Solid Professionals

Zijn rol binnen Advisory is tweeledig. Ten eerste is hij van toegevoegde waarde voor het Advisory team door zijn ideeën, ervaring en vaardigheden te delen. Anderzijds is zijn rol om projecten bij klanten tot een succes te brengen en daarmee zichzelf op verschillende vlakken te ontwikkelen tot professional.

Ambitie & waarden

Leon vindt het belangrijk om tijd te besteden aan familie en vrienden. Daarnaast probeert hij het leven altijd van een positieve kant te bekijken. Zijn ambitie op de lange termijn is om een eigen goedlopende onderneming op te zetten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals | Advisory, omdat ik deze organisatie zie als een solide basis voor een professionele carrière als Consultant.”

Benieuwd naar de inhoudelijke kant van Leon? Bekijk dan het filmpje wat is opgenomen als onderdeel van het kenniscentrum van Advisory, over Lean Management.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team