Govert van Koningsveld

Govert van Koningsveld

Associate Partner

"Niets is wat het lijkt."

Achtergrond

Voordat Govert zich in 2015 verbond aan Solid Professionals | Advisory, was hij onder andere werkzaam bij ABN AMRO en PwC. Binnen ABN AMRO Risk Advisory Services (RAS) was hij internationaal verantwoordelijk voor het uitvoeren en implementeren van projecten bij klanten (zijnde andere banken) van ABN AMRO Bank op het scheidsvlak van Finance en Risk. Bij PWC was hij partner en droeg hij de verantwoordelijkheid voor de competentie groep Governance Risk & Compliance binnen Advisory Financial Service (banken en verzekeraars). Govert, registeraccountant van opleiding, heeft dus duidelijk zijn sporen verdiend binnen het Finance en Risk domein. Maar ook buiten dit domein is hij actief: zo is hij als docent betrokken geweest bij de Nyenrode Business Universiteit voor onder andere de vakken Corporate Governance en Bestuurlijke Informatie Voorziening.

Vrije tijd

Reizen, koken, wandelen.

Eigenschappen

Sterk in het verbinden van de inhoud met de menskant. Op deze manier ontstaat een krachtige verbinding die klanten verder helpt in ontwikkeling.

Binnen Solid Professionals

Govert is Associate Partner bij Solid Professionals | Advisory en expert op het gebied van (bancaire) strategie en bedrijfsvoering, beleid, risicomanagement, en productontwikkeling.

Ambitie & waarden

Govert vindt het belangrijk om open te staan voor veranderingen en de dynamiek om zich heen. Hij ziet het leven als een avontuur waarvan geen Lonely Planet bestaat en waar ieders eigen morele kompas de weg wijst.De ambitie die Govert dagelijks nastreeft is andere mensen aan het denken zetten door zijn kennis en ervaring.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij hier omdat dit een jong, dynamisch en anders denkende organisatie is. Solid Professionals geeft energie voor zowel de klant als collega’s.”

Op 30 september 2017 verscheen er een bijdrage van Govert over GDPR in een campagne over Risk Management als bijdrage bij het Financieele Dagblad.

Govert heeft onlangs een Trend & Opinie filmpje gepubliceerd waarin hij vertelt hoe cultuur en gedrag belangrijk en bepalend zijn voor het succes van verandering in een organisatie. Klik hier.

Ook schreef Govert meerdere artikelen, zoals over GDPR of AVG. Of over wat de waarde is van kernwaarden.

Terug naar team