Casper Rutjes

Casper Rutjes

Managing Consultant Finance & Risk

“Niet alles wat telt, kan geteld worden. En niet alles wat geteld kan worden, telt”. – Albert Einstein.

Achtergrond

Casper Rutjes heeft zich naast zijn kwantitatieve opleidingen (2x BSc, 2x MSc en PhD) breed opgeleid, met onder andere een tweejarig leiderschapsprogramma bij de Baak en stages in het bedrijfsleven. Tijdens zijn professionele loopbaan was Casper docent natuurkunde, had hij de lead bij internationale model evaluaties en was hij voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad van NWO. Casper krijgt energie van het maken van de verbinding tussen abstracte en complexe theorie en de praktijk.

Vrije tijd

Duiken, reizen, pianospelen.

Eigenschappen

Creatief, verbindend, analytisch en ondernemend.

Binnen Solid Professionals

Casper is werkzaam als Managing Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals | Advisory. Binnen Solid Professionals is Casper competence lead AI en gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe machine learning technieken binnen de gereguleerde financiële sector.

Ambitie & Waarden

Casper is betrokken en wordt uitgedaagd door de totaaloplossing te vinden, gegeven alle randvoorwaarden en stakeholders. Hij is leergierig en werkt graag samen in een team.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik zie bij Solid Professionals ondernemende mensen die door passie gedreven zijn, waarbij verbinding centraal staat. Dit zijn de drijfveren die ik (ook) belangrijk vind.”

Terug naar team