Bhartie Koemar-Kalapnat

Bhartie Koemar-Kalapnat

Allround Finance Support

Waar een wil is, is een weg.

Achtergrond

Bhartie heeft een financiële-boekhoudkundige achtergrond en heeft bijna 20 jaar werkervaring bij diverse bedrijven. Naast haar voltijdbaan heeft Bhartie in 2012 de studie HBO bedrijfseconomie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Verder is Bhartie getrouwd en heeft ze twee zoontjes.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals is Bhartie werkzaam als Allround Finance Support. De naam zegt het al: Bhartie is verantwoordelijk voor een brede taakinvulling zoals het screeningsproces, financiële boekhouding en diverse operationele zaken.

Waarom Solid Professionals

Bhartie heeft voor deze baan gekozen omdat zij zich bij Solid Professionals gewaardeerd voelt als persoon en wordt beoordeeld op haar kwaliteiten. Er wordt altijd gedacht in oplossingen en mogelijkheden en daarbij vindt ze het ook nog eens het gezelligste bedrijf van Nederland.

Eigenschappen

Bhartie is goed met cijfers, organisatorisch ingesteld en houdt van secuur werken. Als persoon is ze optimistisch en positief ingesteld. Daarnaast weet ze zeker dat als je ergens voor gaat, het dan ook echt moet lukken.

Ambities & waarden

Het belangrijkste in het leven van Bhartie zijn haar gezin en familie. Haar droom is om een gelukkig, liefdevol en gezond leven te hebben waarin ze haar normen en waarden aan haar kinderen kan overbrengen. Verder vindt ze het belangrijk elk moment te koesteren, want je weet nooit wat morgen gaat brengen.

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat Bhartie graag op pad met haar gezin. Verder zijn haar hobby’s tekenen en wandelen.

Terug naar team