Reviews huidige Young Professionals

Lees de reviews en ervaringen van de huidige Young Professionals die deelnemen aan ons tweejarig Young Professional Programma. Mogelijk vind je het ook interessant om te lezen hoe het onze Alumni vergaat?

Else-Mieke de Jong Young Professional ProgrammaElse-Mieke de Jong werkt als Finance & Risk Data Analyst bij de Rabobank WRR (Wholesale, Rural & Retail). Hier zit ze in het team Management Informatie op de afdeling DRC (Data Reporting Center). “Mijn taken bestaan uit het analyseren, testen en afstemmen van financiële data waarbij ik processen en datastromen probeer te verbeteren. Ik hou me bezig met maandelijkse rapportages waarbij ik informatie lever aan interne klanten.” Over het Young Professional Programma: “De trainingen en de contacten die je hier op doet geven net dat beetje extra wat het leuk maakt naast je (eerste) baan.” Lees hier meer over Else-Mieke.

Terence Koswal Young Professional ProgrammaTerence Koswal is via het Young Professional Programma werkzaam bij de ING in Amsterdam Zuid-Oost. Hij werkt daar op de Financial Accounting afdeling. Terence houdt zich dagelijks bezig met het reconciliëren/matchen van de verwachte kasstromen tegen de daadwerkelijke kasstromen. Dit zijn de kasstromen die betrekking hebben op de verschillende branches en financiële producten. “Het Young Professional Programma leek mij een mooie kans als kickstart voor mijn carrière.” Lees hier meer over Terence.

Marloes Wigger werkt sinds april 2017 als Finance & Risk Data Analyst op de Management Accounting afdeling bij de Rabobank in Utrecht. Ze is de afgelopen maanden met name bezig geweest met het creëren en rapporteren van de winst & verlies rekening voor het Wholesale, Rural en Retail domein van de Rabobank. “Het is prettig om met iemand buiten je organisatie te sparren over eventuele issues waar je tegen aan loopt tijdens je werk.” Lees hier meer over Marloes.

Nick Mabjaia werkt sinds juni 2017 als Junior Actuaris bij verzekeraar a.s.r.. Hij houdt zich bezig met diverse Finance en Risk onderdelen die belangrijk zijn bij een verzekeraar, zoals de ontwikkeling van nieuwe rekenregels en de uitvoer van actuariële controles. “Het is steeds fijn en waardevol om andere Young Professionals te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.” Lees hier meer over Nick.

Lisa Verkaik is via Solid Professionals werkzaam bij Rabobank International in de CFO Management Accounting & Reporting sector. Ze werkt hier op de afdeling DRC (Data Reporting Center) als Finance & Risk Data Analyst. “Het Young Professional Programma is een fijne overgang van studeren naar je eerste ‘echte’ baan. Zo kun je jezelf naast je werk blijven ontwikkelen en ervaringen delen met andere Young Professionals die vaak tegen dezelfde problemen aanlopen.” Lees hier meer over Lisa.

Danny Roffel - Young Professional Solid ProfessionalsDanny Roffel werkt sinds juni 2017 via het Young Professional Programma van Solid Professionals bij ING op de afdeling Consolidation Services. Hij is Young Professional Financial Reporting en op deze afdeling is Danny met name bezig met rapportages naar de DNB en EBA. “Solid Professionals helpt je gewoonweg erg goed om een baan te krijgen en je verder te ontwikkelen. Ze zetten zich ook duidelijk veel in voor je. Ik heb nooit het idee dat ik vergeten word en dat vind ik erg belangrijk.” Lees hier meer over Danny.

Chaka Renardel de Lavalette werkt vanaf begin 2017 via Solid Professionals bij ING op de data quality management afdeling. Hier werkt ze mee aan meer dan alleen de verantwoordelijkheden van haar department. Zo ontwikkelt ze rapporten die naar De Nederlandsche Bank gaan, heeft ze het één en ander kunnen doen voor de jaarrekening en heeft ze contact met verschillende vestigingen van ING bij het ontwikkelen en aanleveren van data. “Behalve dat er bij Solid Professionals alles aan gedaan wordt dat jij de ontwikkeling en begeleiding krijgt die je wilt of nodig hebt, is het ook een leuke gezellige groep. Zo organiseren ze leuke events en zijn de trainingen, in vrij kleine groepen, heel persoonlijk!”  Lees hier meer over Chaka.

Amandeep Singh werkt sinds februari 2017 op de Financial Reporting afdeling voor ING Commercial Banking, Lending. Na haar bachelor International Business Management heeft zij een Master in Business Administration gevolgd in London. “Uit mijn eigen ervaring vindt ik het YPP een goeie eerste stap voor recent afgestudeerden. De begeleiding van de Talentmanager en de trainingen geven je net dat extraatje die je goed kan gebruiken.” Lees hier meer over Amandeep.

Loes Verheij werkt sinds oktober 2016 als via Solid Professionals als financial liquidity controller bij de Rabobank. “Solid Professionals is een dynamisch bedrijf dat erg gefocust is op jouw welzijn. Het is een fijne organisatie om bij te starten door de duidelijke begeleiding. Daarnaast is het ook niet zo dat je te veel trainingen hebt, maar het is juist perfect in balans.” Lees meer over Loes.

Terug naar Trainings- en opleidingsprogramma

Terug naar overzicht Young Professional Programma