Reviews huidige Young Professionals

Lees de reviews en ervaringen van de huidige Young Professionals die deelnemen aan ons tweejarig Young Professional Programma. Mogelijk vind je het ook interessant om te lezen hoe het onze Alumni vergaat?

Else-Mieke de Jong Young Professional ProgrammaElse-Mieke de Jong werkt als Finance & Risk Data Analyst bij de Rabobank WRR (Wholesale, Rural & Retail). Hier zit ze in het team Management Informatie op de afdeling DRC (Data Reporting Center). “Mijn taken bestaan uit het analyseren, testen en afstemmen van financiële data waarbij ik processen en datastromen probeer te verbeteren. Ik hou me bezig met maandelijkse rapportages waarbij ik informatie lever aan interne klanten.” Over het Young Professional Programma: “De trainingen en de contacten die je hier op doet geven net dat beetje extra wat het leuk maakt naast je (eerste) baan.” Lees hier meer over Else-Mieke.

Terence Koswal Young Professional ProgrammaTerence Koswal is via het Young Professional Programma werkzaam bij de ING in Amsterdam Zuid-Oost. Hij werkt daar op de Financial Accounting afdeling. Terence houdt zich dagelijks bezig met het reconciliëren/matchen van de verwachte kasstromen tegen de daadwerkelijke kasstromen. Dit zijn de kasstromen die betrekking hebben op de verschillende branches en financiële producten. “Het Young Professional Programma leek mij een mooie kans als kickstart voor mijn carrière.” Lees hier meer over Terence.

Danny Roffel - Young Professional Solid ProfessionalsDanny Roffel werkt sinds juni 2017 via het Young Professional Programma van Solid Professionals bij ING op de afdeling Consolidation Services. Hij is Young Professional Financial Reporting en op deze afdeling is Danny met name bezig met rapportages naar de DNB en EBA. “Solid Professionals helpt je gewoonweg erg goed om een baan te krijgen en je verder te ontwikkelen. Ze zetten zich ook duidelijk veel in voor je. Ik heb nooit het idee dat ik vergeten word en dat vind ik erg belangrijk.” Lees hier meer over Danny.

Chaka Renardel de Lavalette werkt vanaf begin 2017 via Solid Professionals bij ING op de data quality management afdeling. Hier werkt ze mee aan meer dan alleen de verantwoordelijkheden van haar department. Zo ontwikkelt ze rapporten die naar De Nederlandsche Bank gaan, heeft ze het één en ander kunnen doen voor de jaarrekening en heeft ze contact met verschillende vestigingen van ING bij het ontwikkelen en aanleveren van data. “Behalve dat er bij Solid Professionals alles aan gedaan wordt dat jij de ontwikkeling en begeleiding krijgt die je wilt of nodig hebt, is het ook een leuke gezellige groep. Zo organiseren ze leuke events en zijn de trainingen, in vrij kleine groepen, heel persoonlijk!”  Lees hier meer over Chaka.

Terug naar Trainings- en opleidingsprogramma

Terug naar overzicht Young Professional Programma