Traineeship development

Traineeship Development

Ben jij (bijna) hbo of wo afgestudeerd in de richting van Computer Science, Informatica, Software Engineering of Computational Science? Ben je creatief en wil je bouwen aan betere software en applicaties? Kan jij klantvragen vertalen naar oplossingen? Dan is het traineeship development de perfecte start van jouw carrière!

Hier kom je terecht

Tijdens het traineeship development ga je aan de slag bij een bank of verzekeraar. Je komt te werken binnen een IT afdeling. Welke dat is, is afhankelijk van de mogelijkheden en jouw eigen ambities. Je dagelijkse bezigheden lopen uiteen van programmeren, het verbeteren en efficiënter inrichten van software, het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van applicaties en het schakelen met verschillende stakeholders voor nieuwe ideeën. Door jouw kennis en ideeën in te zetten en met de juiste partijen hierover te sparren kun je een hoop bereiken!

Dit ga je doen

Uiteindelijk bepaalt de uiteindelijke functie wat je precies gaat doen. Onderstaand enkele voorbeelden van werkzaamheden:

  • Programmeren;
  • Verbeteren en efficiënter inrichten van (nieuwe) software;
  • Werken aan nieuwe IT-oplossingen en complexe IT-vraagstukken;
  • Ontwikkelen, implementeren en onderhouden van applicaties;
  • Werken met complexe data bronnen t.b.v model implementaties.

Trainingen en opleiding

Het traineeship development maakt deel uit van het young professional programma. Naast het vaste trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken en vitaliteit krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Met dit budget kun jij je eigen hardskills trainings- en opleidingspakket samenstellen. Passend bij jouw functie en ontwikkelingen, maar ook passend bij jouw eigen ambities, wensen en intrinsieke motivatie.

Als je gaat starten binnen ons traineeship krijg je een menukaart die je helpt bij de zoektocht naar passende cursussen, trainingen en opleidingen. Er zijn veel young professionals je voor gegaan en wij weten als geen ander welke hardskills op dit moment gevraagd worden bij ons klanten.

Wij bieden facultatieve trainingen aan die gericht zijn op jouw ontwikkeling als development professional. Je kan deze trainingen volgen vanuit je eigen budget. Voorbeelden zijn; Power BI, Machine Learning en Artificial Intelligence.

Daarnaast kun je jouw persoonlijk opleidingsbudget ook inzetten voor het volgen van cursussen, trainingen of een opleiding ergens anders. Voorbeelden hiervan zijn; allerlei programmeertalen zoals SQL, R, Python, Java en/of C#. Maar ook gericht op de toekomst richting Azure(cloud), DevOps, Fullstack en Java Development.

Meer weten? Neem contact op met Sara

sara-pouwels-recruiter-solid-professionals-300x300

Sara Pouwels