Traineeship data

Traineeship Data

Ben jij (bijna) hbo of wo afgestudeerd in de richting van Data Science, Artificial Intelligence, Business Analytics, Wiskunde of Natuurkunde? Heb je een passie voor data en wil je werken met grote datasets en daarnaast je kennis van data verder ontwikkelen?  Dan is het traineeship data de perfecte start van jouw carrière!

Hier kom je terecht

Tijdens het traineeship data ga je aan de slag bij een bank of verzekeraar. Je komt te werken binnen een data/IT afdeling. Welke dat is, is afhankelijk van de mogelijkheden en jouw eigen ambities. Hier ga je helpen om de data op orde te krijgen, zodat zij er meer inzichten en waarde uit halen. Ook ga je data programmeren en/of data analyseren, maak je voorspellende modellen en onderhoud je contact met de stakeholders. Jij gaat het oplossen van een ingewikkelde puzzel niet uit de weg!

Dit ga je doen

Uiteindelijk bepaalt de uiteindelijke functie wat je precies gaat doen. Onderstaand enkele voorbeelden van werkzaamheden:

  • Helpen om data op orde te krijgen, data verzamelen, data structureren en coderen;
  • Data programmeren en/of data analyseren;
  • Het maken van voorspellende modellen;
  • Stakeholders meenemen in wat zij allemaal kunnen met hun data.

Trainingen en opleiding

Het traineeship data maakt deel uit van het young professional programma. Naast het vaste trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken en vitaliteit krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Met dit budget kun jij je eigen hardskills trainings- en opleidingspakket samenstellen. Passend bij jouw functie en ontwikkelingen, maar ook passend bij jouw eigen ambities, wensen en intrinsieke motivatie.

Als je gaat starten binnen ons traineeship krijg je een menukaart die je helpt bij de zoektocht naar passende cursussen, trainingen en opleidingen. Er zijn veel young professionals je voor gegaan en wij weten als geen ander welke hardskills op dit moment gevraagd worden bij ons klanten.

Wij bieden facultatieve trainingen aan die gericht zijn op jouw ontwikkeling als data professional. Je kan deze trainingen volgen vanuit je eigen budget. Voorbeelden zijn; Power BI, Machine Learning, Artificial Intelligence en projectmanagement trainingen.

Daarnaast kun je jouw persoonlijk opleidingsbudget ook inzetten voor het volgen van cursussen, trainingen of een opleiding ergens anders. Voorbeelden hiervan zijn; de ontwikkeling van technische skills (Java, Python, R, SQL) of een opleiding tot product owner: Professional Scrum Product Owner (PSPO)

Meer weten? Neem contact op met Sara

sara-pouwels-recruiter-solid-professionals-300x300

Sara Pouwels